AKTUELNO

Muk u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mikija Đuričića i Sandru Rešić.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca, a sa druge strane žice bila je ponovo Zorica Marković.

Ja sad kad je krenulo, samo do kraja. Nije mi bilo stalo da me neko spominje ili bilo šta. To što su stizale poruke, da, pričali smo o tome. Stizalo mi je od nje ili od njene majke, sa telefona od njenog očuha, rečeno mi je direktno iz Kruševca. Kad god sam došla u "Zadrugu" kao gost, ne mogu da se raspravljam, nego pevam. Sandra je vrlo iskrena i to stoji. Rekla sam da joj ne stoji kada nije ona. Bila si hiljadu puta i u čestvorci i u petici neko ko nisi ti. To je moje mišljenje. Mišljenje da je bio peh sa Anđelom, vrlo čudan odnos tebe i Cara, vrlo čudan odnos tebe i Dalile. Ti si ostavila dobar utisak, to ti čestitam, u smislu da nisi bila nemoralna, ali sve tvoje emocije koje ti čitam sa lica, vezano za Dejana, možeš drugima sakriti, meni ne - počela je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da sam ja bila zaljubljena u Dejana - pitala je Sandra.
Dobro sad aludiram, kažem direktno. Rečeno je da je krenulo to od lisica, iz očiju ti se čita sada - rekla je Zorica.
Dobro, to je tvoje mišljenje, pola nacije to misli - uzvratila je Sandra.
Nemoj da budeš nešto što ti nisi, ne stoji ti! Odvratna si u takvim situacijama, dobra si devojka i dobro pevaš. Ja te dobro poznajem... - rekla je Zorica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zorice ti kažeš da su te poruke stizale od njene majke i nje. Je l' si dobila puzdanu informaciju - pitala je Ivana.
Zna i ona to dobro, ja sam to i zaboravila. Za mene je to prošlost. Pričale smo o tome, ali sam ja to zaboravila i precrtala. Da mi nije spomenut moj sin, onako preteće, ja bih prijavila i policiji...Ja sam stalno Iliji nosila pljeskavice i burek kad god ostane pred školu, pa je bila poruka: "Nemoj da mu to bude zadnja pljeskavica" - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Zorice, to smo rešili. Ja nikad nikome u životu nisam poslala morbidnu poruku. Mislila sam da smo to rešile, ali baš zato što sam te pominjala sa te pozitivne strane. Tada, kada sam ja bila u najgorem mogućem periodu svog života, ti si meni pomogla i ja to nikada nisam zaboravila. Nije mi jasan momenat, zašto opet neki animozitet prema meni, u prvom pozivu - rekla je Sandra.
Rekla sam da je to za mene bilo foliranje - rekla je Zorica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: Pink.rs

#Zadruga