AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mikija Đuričića i Sandru Rešić.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Dalilina kuma je ovde...Želim da čestitam godišnjicu braka Dalili i Dejanu - rekla je gledateljka.
Da li ste razočarani i u Dalilu i Dejana ili samo u Dalilu - pitao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

U Dalilu. Ja sa Dejanom nemam ništa. Dejan je na svom venčanju imao svog školskog druga za kuma, dok Dalila kao i uvek, kao što ni ovo neće potrajati. Ajde da izvadimo poklone pa da se razilazimo, a ako uđem, sve ćemo raščivijati - rekla je gledatetljka.
Je l' Vam je krivo što niste pozvani na rođendan - pitala je Ivana.
Da Vam kažem, iako sam bila zatečena, ti si Ivana bilo isto zatečena kada je počela da čita moj broj telefona do poslednja dva broja...Da li se Sandra seća kada sam je pitala za Anđelov pogled u Dalilu, dok je češkao tebe? Ti kažeš da nisi primetila nego si osetila da je to tako, a mislila si da je to iskreno - rekla je Dalilina kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je trebalo da sačekam da vidim? Da, trebalo je. Imala sam neku emociju, a da li je mene to zaslepelo, da jeste. Završilo se kako se završilo. Uvek smo govorili da se tek pravi rijaliti odvija kad se "Zadruga" završi - rekla je Sandra.
Sandra da li si čula, imala je MC Aleks raspravu sa Matorom i rekla je MC Aleks da joj je Matora pričala tajne prijatelja, između ostalog i tvoje - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam čula, a Matora mi je poslala poruku. Rekla sam Matoroj, sve i da joj je rekla, nemam ja problem sa MC Aleks. Iskreno da ti kažem, možda je govorila neke sitnice...Ne verujem. Matora jeste više puta bila kritikovana zbog toga što je nešto iznela, a Matora nema nekih škakljivih tema, jer ih nemam. To Matora ne verujem da joj je rekla, ali jeste, je**ga - rekla je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: Pink.rs

#Zadruga