AKTUELNO

Razvezala jezik!

U toku je emisije "Narod pita". Pred sam kraj usledilo je još jedno telefonsko uključenje i javio se Muhamed, ali je vrlo brzo pukla veza. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je još jednu poruku za MC Aleks koju je poslala Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Pričala si ti mene znaš za koga sve. Ne pominji me i sve će biti okej. Meni ne pada na pmaet da se prepucavam i sve će biti okej.
Ja sa mojim ljudima napolju ne spominjem Jovanu. Ona priča o meni, privatno. Neću da se vraćam, jer opet će ona. Ovo javljanje, zajednički prijatelji. Ona sedne sa njima i priča o meni, a ja kad sednem kažem da me ne interesuje i da neću da pričam. Ja kažem da mene ona ne interesuje, spominjem samo gde moram. Boli me k*rac za Jovanu Tomić Matoru. Ne spominjem te, nemoj ni ti mene. Ako imaš šta da kažeš, reci. Očigledno je da pokušavaš da me poniziš. Da li si još uvek povređena? Znam ko sam i šta sam i sa kim sam bila, a sa kim nisam. Ako pokušavaš da aludiraš da sam k*rva ili sponzoruša... Mogu i ja da kažem za tebe šta god i? Imamo 30 godina, a prepucavamo se preko TV-a i poruka - odgovorila je MC Aleks.
Matora je jako direktna, a ti si mi jako neubedljiva - dodoa je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.