AKTUELNO

Šok!

U emisiju "Narod pita" se uključio Mićin prijatelj Gera sa Novog Beograda, pa krenuo da kritikuje MC Aleks:

Mićin sam dobar prijatelj. Najviše me iritira Aleks. Ubacujete slabo inteligentne ljude koji gledaju za koga da se vežu. Matora je akd gledamo rijaliti u našim očima ispala psihopata, međutim nije. Malo pre je eklad a te ispod čaršafa amzial po guzi. AKo si ležala na stomaku spustila je ruku niže, a ako si ležala na leđima onda je išla znamo gde - rekao je Gera.
Nisam ja luda da me vežu da bi me smirili - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su i ebsni, osvetoljubivi i izmišlajju priče, sve to razumem. Kako ej tebi moglo da promakne da je Dalial ušla u rijaliti i zaljubila se u Cara posle pet dana - rekao je gledalac.
Ja znam da su oni bili u kombinaciji pre rijalitija. Čuo sam to i ja - rekao je Mića.
Toliko dobrih momaka ima u Knezu, da se tako brzo zaljubljuje, zaljubila bi se 50 puta. one se zaljubljuju, pa s epljuju, pa s ekunu u oca i majku, pa se mire. Dalilu ne treba kriviti, ona je trpela napad da je odvojila Dejana od porodice, pa je sad učinila najlepše delo vrativši ga njima. Nju treba svi da celivaju - rekao je gledalac.

Foto: Pink.rs

Vi sad kažete da su Dalila i Filip Car bili u vezi pre Zadruge 5? - pitala je Ivana
Ja ništa nisam rekao, samo sam čuo - odgovorio je gledalac.
Meni je upravo stigla Matorina poruka: Neka ne priča o mojim prijateljima, nego nek povede računa šta mi ejpričala o svojim prijateljima i drugarici sa kojom s ene druži i za koju mi je otkrila sa kojim je političarem bila - pročitala je Ivana.
Ne možeš me uplašiti. Ako imašš nešto, ti obelodani. Pričala sam joj najlepše o ljudima koji su godinama tu, a i tu situacijus a bivšom priajteljicom isto - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.