AKTUELNO

Iskrena do srži!

U emisiju "Narod pita" se uključila naredna gledateljka i imala je samo reči hvale za Miću i Aleks, pa je zajedno sa njima komentarisala Luksa i Matoru:

Aleks za tebe nemam nijedno pitanje, ali ne znam zašto padaš na prvokacije. Mića vam je svima bio i otac i majka. Aleks samo otresito treba, a Miću bih pitala kako komentariše gostovanje Luksa i Marijane Zonjić - pitala je gledateljka
Oni su meni gotivni oboje. Sale mislim da se živ pojede što niej više pokazao. On je itekako mogao, ima životne priče, iam humor, oblačenje, frizuru i način govora. Uvukao se u sebe. On sad pokušava da niveliše, ali mislim da nije pokazao 10 posto onoga što je mogao. On se najavio hamer dolazi, veliki i svi očekuju od njega ludilo, pa onda takav lik ne može da traži tamo cigare - rekao je Mića.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Ako si Luks držiš nivo gde god da si - rekla je Ivana.
20 posto tamo su bili neiskreni. Najveći lažov je bio Sale, pa Dalila, pa Matora. Ona sve jednu istu stvar priča. Pa nije Aleks boginja, ima i druga devojka - rekla je gledateljka.
Ja sam udata i imam četvoro dece. Nikad nisam bila lažljivica, uvek sam kazala ono što sam mislila. Sve što sam uradila nikad nisam porekla. Ako ja neću niko ne može da me pipne za prst, a ne za ruku kao što kaže Mića za Aleks i Matoru - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.