AKTUELNO

"Dosta mi je više!"

Emisija "Narod pita" je u toku, a Ivana Šopić je u studiju sa MC Aleks i Lepim Mićom. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje i ponovo se javila Goca kojoj se prekinula veza.

Opet je Goca. Imam sreću da sam bila uporna i dobila vezu. Aleks treba večeras da stavi karte an sto i otvori dušu, i ispriča sve jer je skroz pogazila pomnos i dostojanstvo. Mićo čuo si da sam rekla da si bio i ostao broj 1. Da li veruješ da Krle zaista ima snimke, ja mu verujem. Malo mi je jezivo kao da ku*va prodaje poštenje - rekla je gledateljka.
Glupo mi je da neko pristane da dođe u takvu situaciju. Isto ko to javno pokaže i prikaže posle toga, malo mi je to ljigavo. Ne mogu da podržim da ako neko nekoga razočara uradi tako nešto, ali očito tu nešto ima. Krle mi je drag dečko, u dobrim smo odnosima - rekao je Mića.

Foto: Pink.rs

Zvao si ga radio Mileva, on je sa svakom devojkom izneo šta je imao - rekla je Ivana.
Ko god sebi dozvoli da ga neko snima treba da bude svestan da će kad tad to moći da mu pruiredi takvu situaciju. Krle je menadžer estradni Marijane Zonjić. Ona ga je na javnu scenu gurnula kao estradnog menadžera. On joj je rekao budeš li lagala biće ti još gore. Opet kažem, to su jako osetljive stvari. On može da ima nesporazume sa njom, ali ne i sa njenom majkom - rekao je Mića.
Kome veruješ, da li Krle poseduje to što priča o Marijani? - pitala je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Možda nije u tom obimu, ali enšto ima. ne mogu da kažem ima to i to jer ne znam. Pretpostavljam da ima enšto čim se digla takva dževa. On nije nimalo naivan, osvetoljubiv je, drzak i bezobrazan, a ona je neko ko strašno laže. Ona da je najčistija ne bi se o njoj pričale sve te priče. Ona treba da obrati pažnju šta radi i kome šta dopušta - rekao je Mića, pa nastavio:
Ja neke priče znam, ali neću. Pazite šta radite niste vi baš toliki mangupi da možete nešto da uradite, a da se ne zna. Nemojte misliti da radite nešto što niko neće znati. Rade enke stvari, pa posle kao nisam ja... Ako radite, radite javno i stojite iza toga. U bilo kojoj priči su svi nevini, šta god se kaže za Anu, Marijanu, Maju, ništa nije tako. Onda se posle ispostavi da je sve tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li u nekom momentu nisi bila iskrena? - pitala je Ivana
Pa uvek sam bila, čak i kad se dešavalo ono moje ludilo i stanje bezobrazluka, to je to. Uvek sam goovrila ono što zapravo mislim i kako zaista jeste. Ja nisam iz tog sveta, mene žene ne zanimaju - rekla je Aleks.
Kako su ti prijali onda ti dodiri koji se bili više nego prijateljski? - pitala je Ivana
Bili su više prijateljski sa njene strane, ali ja nisam nikad to gledala na taj način. Koga boli dupe, jel me razumeš. Koga boli uvo što me je pomazila po kolenu, mene to nikad nije. Ja samo nisam htela da je povredim. Moja majka ume da bdue jako pristrasna kad je njeno dete u pitanju, ako su njeni roditelji navikli na nju okej, ali da se moja majka uzima u negativnom kontekstu i da je pretila nešto ne sme. Matora je rekla kako se njoj sve nešto gadi. Boli em dupe ko šta podržava ili ne podržava. To ko je šta i kako, to nas ne interesuje, a pogotovo moju mamu. Zadnji put te molim da je ne uzimaš u usta - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.