AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Lepog Miću i MC Aleks. Usledilo je prvo telefonsko uključenje, javila se Gordana, međutim ona nije imala sreće i veza je vrlo brzo pukla.

Dobro veče, moje poštovanje. Gordana je iz Požege. Prelepo, pozdravljam goste. Najveći pozdrav za Lepog Miću - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pitam MC Aleks da li si čula i da li si iznenađena zbog raskida Matore i Zorane? - pitala je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, bila sam u kontaktu sa Anom i ona mi je prenela. Nisam iznenađena... Ne interesuje me. Moje mišljenje je da je ona gadno z*jebala u životu i da se to samo vraća. Karma je čudo. Moram da se našalim, čula sam to juče i komentarisala sa prijateljima, prijateljicama mi je rekla da pošlajem poruku jer je pričala da sam je iskorištavala, a sad da kažem da sam ja poslala Zoranu njoj, pa mi je to bilo zanimljivo. Ako je nju to zadovoljavalo i činilo srećnom, meni je onda žao što je nestalo. Ako se olako prekinulo, nije bilo iskreno i onda je to bio interes. Kad juriš za srećom, ne nađeš je. Iznenadila sam se kad sam čula da ulazi u "Zadrugu 6", mislila sam da će da nađe svoj mir. Izgleda da ona nije navikla da živi bez rijalitija. Ona da je napolju provela te godine, napravila bi milione. Ona ima dara za te stvari i da čoveka ubedi i obmane, ne vezano za emotivne stvari. Svako bira svoj način života, a ja joj želim sreću. Što se tiče njene veze, ne znam kako je funkcionisala, ni kako se završila - pričala je MC Aleks.

Foto: Instagram.com/matora23

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.