AKTUELNO

Nije lako došao do odgovora!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javila se Svetlana iz Leskovca.

Filipe, šta misilite koja je najmoralnija devojka, osim Anđele? - pitala je gledateljka.
Ja mislim da znam za koju ti smatraš - dodao je Zola dok je Car razmišljao šta će da odgovori.
Možda Zonjićka, šalim se. Stalno nešto moram da poredim. Svašta se pričalo šta je jedna devojka radila napolju, na samom početku rijalitija šta je napravila, ali mala Milica Veselinović. Jeste da je ušla mlada, imala s*ksualni donos, unosile su se informacije, ali otkako je izašla napolje nisam video da visi po portalima sa momcima. Ona je imala samo odnos sa Mensurom. Konkurencija je katastrofalna. Sanja Grujić je napela na mene, ja sam je gotivio i branio. Bila mi je draga, bila je lik. Sanja Grujić je svašta pričala o svom životu tamo. Pre neki dan je bio klip kad joj je Fran rekao: "Curo, da li znaš da si pod kamerama?". Ona je imala situaciju gde za jednu cigaretu pokaže s*su Luksu. On je imao te klošarske fore prema devojkama kojim može da bude tata. Jako teška priča sam Anđele. Ona se pokazala u rijalitiju kako se pokazala. Ja ne znam o kome da pričamo. Ove što su se pokazale i ranije ispale, mogu da navedem malu Magdalenu, ali ja ne znam ništa o tome. Mnoge sam ja video u "Zadruzi" da su korektne - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

A Sandra Rešić? - pitala je gledateljka.
Sandru sam zaboravio. Ja ne znam kako je meni blokirao mozak. Sandru ću naravno da navedem. Je l' vidite da sam sav otekao? - rekao je Car.
Meni je Maja ima mnogo ružniju prošlost nego Dalila. O tom Dejanu ne znam da li se vraćaš ako je nešto loše? Tebi je bilo kako je bilo i ne vraćaš se. Dejan je video da može da zavrti priču i to je to. On je tebi hteo da zalepi tortu, strašno. Ti si meni bio najgotivniji lik - govorila je gledateljka.
Ja ću reći moje najiskrenije mišljenje, trenutno imam jako loše mišljenje i o Maji i o Dalili, ali i one o meni - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, kakvo je tvoje mišljenje o Ani Jovanović? Raskrinalno smo je da se viđala sa bivšim dečkom na Zlatiboru - pitao je Darko Tanasijević.
Ja ne mogu da osudim što se ona vratila u loš i toksičan odnos, jer sam se ja vraćao. Ana je uradila puno lošij stvari otkako je izašla iz "Zadruge" i puno gluposti koje joj nisu bile potrebne. Napravila je sebi bljuvotine i probleme, a nije loš lik. Ona je pametna, snalažljiva, a malo treba da se sredi u glavi i može da bude normalna. Ona ove stvari ako nastavi da radi nikad neće ispraviti sliku o sebi - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.