AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu

Nakon odgledanog priloga, Darko je uključio narednog gledaoca.

Imam da pozdravim Zolu, našeg Niškog zeta. Hteo sam prvo da pitam Zolu da li još nešto oseća prema Miljani i da li je još uvek voli
Ne osećam ništa prema njoj i mogu hladnog srca da kažem da ne volim tu devojku. Kako mi nije žao, žao bi mi bilo i komšije, a ne devojci sa kojom sam bio toliko vremena. Kad se sabere i oduzme, postoji li nešto što se nije desilo između nas dvoje? Na sve moguće načine smo isprobali jedno drugo i mislim da nema nikakve perspektive - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vidiš to snimanje spota Darko, ja sam se smejao - rekao je Car
Hoću da kažem da niko ne voli Bebicu i da svi navijamo za tebe - rekao je gledalac.
Ja znam da mnogo ljudi mene iz Niša voli. Ja Niš volim i među tri je najlepša grada, pored Beograda i Novog sada,. Budem uhapšen na granici, završim 40 sati u pritvoru, završim tu i sretnem ujku Pericu Miljaninog, on mi se obraduje - rekao je Zola.
Kakvo mišljenje imaš o Deniz - pitao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, kao što sam i rekao, fina je devojka ima fine crte lica, ali iskreno, prošli put se javio gledalac, čuo sam da je bila muškarac - rekao je Zola.
Da li još voliš Maju - pitao je gledalac.
Pa ne volim. Bio sam u nekom tripu, zavozali se preko poruka. Mislim da ne trebam ja njoj, ni ona meni. Verujte mi da me ne zanima - rekao je Car.
Sa kim bi imao dete i porodicu, sa Dalilom ili Majom - pitao je gledalac.
Govorio sam da je Maja bolja u duši, ali sam se i tad zaleteo. Možda je Dalila ozbiljniji materijal, za brak ili nešto - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga