AKTUELNO

Ne prestaje da šokira!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. Darko je pročitao nekoliko zanimljivih objava i pitanja sa društvene mreže Tviter.

Nije Dalila bila zaljubljena, ona je materijalista, gleda gde dobro da se uvali. Prvo je htela u Novi Sad, pa istru sad u Beograd. Dejan je dobro rekao dok jednom ne smrkne, drugom ne svane,. Da li ćeš da uramiš Gringovu sliku kao Dejan tvoju - glasio je tvit koji je Darko pročitao.
Razmišljao sam nešto da mu poklonim, kasio sat, stari. Šalim se, provlačim ga, a on je anoniman i ne dira me. Mi smo završili, on nije došao, preoteo je, pa da nas je spasio. Ja koliko god da sam u momentima devojkama naneo štete, mogu da budem nefer, ali uvek kažem oboje, mi smo. Ona kad priča priča da je ona prelazila, ona doživljavala, nikad ne kaže da smo jedno drugom, ta situacija za anđela, lagala, muljala. Muljala me je za te pesme, da nije htela sa njim, da nije osećala... Ja uvek kažem da smo oboje krivi - pričao je Filip.
Da li ti nedostaje Dalila? Energija, šale koje ste imali - pitao je Darko.
Pa da, ali svi zadrugari su govorili pred kraj da ja nju volim puno više nego ona mene.... Bila je stvarno dobra enegija i dobar vajb, kapiralo smo jedno drugo. Bitno je da te razume. Ona je bila moj tip, da prepozna zezanciju i da baci foru. Bila mi je jako zanimljiva da je slušam dok priča, kasnije je sve to otišlo - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se pomirio sa Lepim Mićom? - glasilo je pitanje sa Tvitera sa Zolu.
Nisam, ne smatram ni da smo se posvađali. On je prvi počeo, verovatno jesam i ja preterao. Nema potrebe da se svađamo. On od mene nema nikakvu mržnju - otkrio je Zola.
Najgora uvreda mi je kad mi neko kaže da se kačim na ljude da bih imao priču. Juče je Sanja rekla da su one meni dale na značaju... Nisam ja pisao pesme za nju nego ona za mene - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.