AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. 

Nakon kratke paze,

Htela bih da pitam, ona kad je bila sa Anđelom u emisiji, rekla je da je slobodna i da nema dečka. Stekla sam utisak da se Anđelo potrudio da ona ode sa njim, kakvo je tvoje mišljenje - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da sam u samom početku rekao da sam o Dalili imao dosta drugačije mišljenje i ona mi se drugačije predstavljala. Ne samo Miljana i drugi su govorili. Kad uđeš u odnos, treba iskreno da se kaže: "To sam prošla". Prezentovano mi je da je u rijalitiju bila sa dva momka, da su imali ona i Dejan predivan brak, da je ona devojka koja je uvek bila idealna, a nije tako ispalo. Sebi ona pravi neku sliku, dozvoliću sebi da govorim, da ispada da je ona ta koja se nabacuje muškarcima, da je laka devojka i da je za lepi gest može imati svako - rekao je Car.
Da je laka roba - pitao je Darko.
Pa, da. Možda malo kada je izašla iz rijalitija je ponelo sve, ta fama, da nikad nije doživela da bude u centru pažnje. Malo je poletela, a kad se čovek pogubi, život nosi neke poroke koji te dodatno pogube. Pričam iz svog iskustva. Ja polazim od sebe, mi smo katastrofalne ličnosti koje treba da rade na sebi - rekao je Car,
Možda je htela tebe da napravi ljubomornim tu sa Anđelom - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam gospođo, voleo bih da nemamo prepirke i svađe, a moje mišljenje je da se dobro posprdala i narugala sa Anđelom. Onako kako je meni sažeto i napisano...Meni kaže ova žena da sam najveće probleme napravio sebi zbog ljubomore jer misliš da te laže zbog situacija sa Anđelom. Šta je sad na kraju? Sada se ispostavilo da sam ja bio u pravu i da si me pravila budalom. Ona sama sebi sa tim stvarima skače u stomak. Ma kakav Gringo i Anđelo, moje mišljenje, ona nije uspela da napreduje kao što sam ja. Mislim da sam ja njoj rak rana u glavi. Ne govorim iz kompleksa i sujete, nego što tako mislim. Više puta je rekla da sam joj ja najveća zaljubljenost, bila je spremna da ostavi muža zbog mene, prelazila je preko mojih poniženja, mislim da je smešno dalje. Ona sama sebi stvori neke stvari koje je dodatno ocrne. Nakon svih salvi koje smo učinili jedno drugom, izašli smo ruku pod ruku i probali smo da se nosimo sa svim tim i iznesemo na svojim leđima. Da li na žalost ili na sreću? Ako mene pitaš, na sreću. Moje mišljenje da Anđelo, Gringo i svi ti sa kojima je bila na moru po kombinacijama, svi kad se skupe, nisu ni crno pod noktom kao što sam ja. Nazvala je Gringo tog nekog momka, a ja sam njoj dao taj nadimak. Dalila je u rijalitiju uspevala da vrlo vešto sakriva bol, patnju i emociju koju je osećala prema meni. Dalila nije nimalo srećna. - rekao je Car.
Dalila je rekla da je Marijana njen život - rekao je Darko.
Šta reči nakon takve izjave? Ne znam šta da kažem šta ti je to pogrešno. Muvala ti se sa bivšim mužem i momkom, nije Marijana neki lik i delo neke devojke za koju možeš da odabereš da ti je prijatelj, a kamoli život. Dalila je ta koja je Marijanu osuđivala i govorila neke stvari o nekom njenom prošlošću, pa o higijeni i svakakvim nekim još stvarima - rekao je Car.
Kao da te osobe ne cene sebe - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Zolu, vidim da nije raspoložen. Pitaću ga, da li misli da će se pomiriti sa Dalilom, Majom ili Minom - pitala je gledateljka.
Ne verujem da će se miriti sa bilo kojom, ali je čovek neizvesan. Ne znam i ne razmišljam o tome, nek su samo srećni i zdravi - odgovorio je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga