AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. U narednom telefonskom uključenju javila se gledateljka Vera.

Dobro veče Filipe, lažovčino stara. Zna on dobor ko sam ja, ja sam te uvek branila - bila je žustra gledateljka na samom početku razgovora.
Pa što nisi ministar odbrane kad tako dobro braniš? Ona napravila paradu preko kauča. Koje su to budalaštine, kao lagao sam da nisam sa Majom, pa tad se nisam ni video sa njom. Ja sam se posle emisije "Narod pita" prvi put video sa njom. Ja kao da sam se video sa njenom ćerkom - uzvratio je Car.
Ja sam tebe prošle godine videla sa njom u Novom Sadu. Ja sam tebi lepo rekla... Je l' ti možeš da ćutiš malo? Slagao si, bolje da si ćutao. To mangupitanje možeš sa vršnjacima, ja sam starija žena i nema smisla da mi tako nešto kažeš - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Caru smetaju vaši komentari? - pitao je Darko gledateljku.
Jer sam rekla i prošle godine... On je lagao da on i Maja nisu u vezi, a Mića i ja smo sve vreme znali. Mića je govorio da su oni u vezi - pričala je gledateljka.
Ti i Mića treba da budete u vezi - poručio je Car.
Tebe Mića bas voli, jako te obožava - dodala je Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.