AKTUELNO

Opšte rasulo!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. Car i Zola pričali su u sukobu koji se desio u jednom hotelu sa Majom Marinković i otkrili detalje prepucavanja koje je usledilo nakon toga.

Ja ništa nisam odgovarao, sve što sam ovde izjavio je istina. Više ne želim da pričam o tome, jer se ona hvali da je jaka medijski. Ja joj poručujem da sam ja jači medijski - rekao je Zola.
Neću da potvrđujem priču ni Majinu, ni Zolinu - dodao je Car.
Ja sam priču ispričao zbog Filipa, da ne bi ona ispala žrtva odnosa - istakao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam drukara, neću da iznosim ništa - poručio je Car.
Otkud potvrda tvom prijatelju da snima svađu kojoj prisustvuje? Zbog čega ti kao partner ne kažeš drugu da prestane da snima? - pitao je Darko Cara.
Nije bilo grebanja, bilo je šta je bilo. Dostojevskog sigurno nije čitala. Ja da se meni desilo da sam pored njega i da njemu devojka kaže: "Sad ćeš da vidiš šta ću da ti namestim", ja bih uzeo da snimam - pričao je Filip.
Devojka zove oca i laže da je maltretira moj najbolji prijatelj, ja ću njega da zaštitim. Pokušavao sam da je smirim, molili smo je on i ja, ali devojka nije želela da stane - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije drago što je Zola bilo šta pričao na kontu te teme. On je to veče doživeo ozbiljne probleme - rekao je Filip.
Napravila je probleme sa vlasnikom hotela. Ostala mi je dužna da se izvini. Nemoj da p*šaš po meni ako sam ja slučajni učesnik - govorio je Čolić.
Znam da je govorio zbog sebe jer je bio povređen zbog nekih stvari od strane Maje. Ja ne želim da pričam puno o tome. Ona je rekla da sam drukara, a ne znam šta sam odrukao? - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te Maja radi? - pitao je Darko Tanasijević.
Šta znam, ovaj put kad smo bili zajedno vidiš da nije to što si očekivao i što se osećao. To se izgubilo. Krene z*jebancija, mene rade gluposti. Ona stori, pesmu, indirektno prema ljudi, pa vidiš nešto simpatično što ste preživeli i kao da smo indirektno imali komunikaciju... Neka strast se opet probudila preko komunikacije, kad smo se našli bili smo dva, tri dana zajedno. Ja sam posle otišao svojim putem - ispričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.