AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Marijanu Zonjić, Sanju Grujić i Saleta Luksa

Voditelj je poželeo dobro veče prvom gledaocu.

Dobro veče, Jelena je iz komšiluka. Pozdrav za sve u studiju. Marijana me malo čudi sa ovom pričom, da si ti u nekom šoku, da se ti tužakaš. Za njenu istoriju, ovo nije prvi put da se ovo dešava
Kad se desilo prvi put - pitala je Marijana.
Ovo je prvi put? Onda okej - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam za te slike, ali u slučaju da se objavi, zna se kakav je Zakon - rekla je Marijana.
Svakako je ružno to. Pre bih očekivala od muškarca, kada mu se povredi sujeta. Pre mislim da je ta sujeta, da bi retko koja devojka napravila tako nešto jedna drugoj - dodala je gledateljka.
Ja i da imam i da posedujem, nikada to ne bih napravila i ne bih to nanela. Jako je nizak udarac i znam kroz šta moja porodica prolazi. Nemam komentar stvarno - rekla je Zonjićeva.
Htela sam da te pitam, ali kada ikakav problem imaju sa policijom, retko ovako srdačno komentariše nekog čoveka. Kako sam Vas uvredila? Tako što sam rekla da ste snimili više pesama od Marijane? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo mi recite direktno - ubacivao se Luks.
Apsolutno ne želim da razgovaram ovako. Sanja, jako lepo izgledaš, tako da me intresuje šta planiraš - pitala je gledateljka.
Hvala Vam lepo na pohvalama, ja sam odlučila da provedem slobodno vreme sa porodicom. Mislim da će vremena za putovanje biti naknadno. Sa parama, nisam ja zaradila da bih mogla da pokrenem neki biznis - rekla je Sanja.

Darko je nakon poziva poveo razgovor sa Saletom.

Sale Luks ima promene na emotivnom planu. Prošli put nam se pohvalio da je sa majkom i ćerkom - rekao je Darko.
Ćerka me radi, a mama me razume, ali sam se sad zaljubio u treću devojku. Marijana je bila tu. Drži neki vrtić, plavuša, fina...Mama mi je baš juče pisala, pitala me gde sam, ali je baš ukusna. 40 godina, ja kažem "mil**ara", a ćerka od 19 godina, ukusna isto. Imam taj neki lom do prošle nedelje. Sad se pojavi neka treća nova, mene radi sve kratko - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš se ti ikada uozbiljiti - pitao je Darko.
Tako meni i mama kaže, kaže: "Ti si moj večiti student"...Mene to smori, da tako blejimo. Bio sam u vezi 19 dana, ali me je i brak isto smorio- rekao je Luks.
Da li bi mogao da budeš u braku sa osobom koja voli isto kao ti - pitao je Darko.
Ja znam bivšu zadrugarku koja je bila sa njim, ali neću da kažem - rekla je Marijana.
Iz druge sezone...Znaš kako, krenuli su sa tim tužbama, pa rekoh da me ne tuže. Neću da pričam, zato što je ne poznajem - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bila dobra sa njom, ali je jako jako dobra riba i da je odlepila za njim - dodala je Marijana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.