AKTUELNO

Iskreni!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Ana Jovanović i Mateja Matijević. Usledilo je naredno uključenje.

Stigla mi je poruka: Pitaj Anu kako je slika iz kreveta sa Nikolom stara, kada se vidi nova tetovaža - glasila je poruka.
Vidi se mrlja, a ne krst koji je istetoviran. Stiker je stavljen preko - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Vlada kraj telefona. Što se Ane, nisu joj potrebne neke stvari. Prepičavaju se razne priče za gepek, da je bila sa ovim i onim, to ti nije potrebno. Mateja, što se tiče tebe, ti si jako fin. Rekao je da je Dalila jako pedantna, ona nije tvoj nivo, ti si jedan gospodin - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je drugar, sa njom sam dobar. Nisam rekao da bih bio sa njom, prokomentarisao sam šta mislim o njoj. Istakao sam samo njene kvalitete - kazao je Mateja.
Dobro veče, Anđelka kraj telefona. Pozdrav za sve u studiju. Što se Mateje tiče, ne zalazim u razloge zbog kojih veza sa Anđelom nije uspela, sve se to dešava on je šmeker, tako se poštuju žene. Želim da ga pitam da li je srećan sa devojkom sda kojom je sad. Ana, nije sve to za tebe, utrčavala si u veze koje su bile loše po tebe, mlada si i nezrela. Ne želim da te kritikujem i vređam. Ana, kako se osećaš nakon svih kritika koje si večeras dobila - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, znaš li da Anđela treba da te urami jer nisi rekao sve što se desilo - glasila je konstatacija.
Okej, nemam komentar - rekao je Mateja.
Ana nam je pala u očima nakon intimnog odnosa sa Nikolom - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Je*iga - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.