AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića

Nakon kratke pauze, voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Pozdrav svima, malo sam uzbuđena. Javljam se zbog Dalile. Ovako, htela sam samo da Vas pozdravim puno, da ste mi živi i zdravi i da Vam kažem da se sklonite onog debila. Vi ste jako fina i lepa devojka koju ja volim. Imam ćerku Vaše godište i imam još tri ćerke. Htela sam da kažem da mi je žao što te povređuju, jer ipak ste Vi ostavili brak kakav je takav je, pet godina ste bili u braku, a on Vas je šutnuo kao krpu. Car je jedno veliko đubre i g prema tebi - rekla je gledateljka.
Hvala gospođi, ali ne bih zaista njega komentarisala. Ja njemu želim sve najbolje u životu i svakom svom bivšem. Nemam potrebu niti gnev, ni mržnju da pričam o njemu. Da se sad ja sladim kad neko, da se žargonski izrazim, popljuje po njemu - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je kad je gostovao, kad je ugledao tebe i Dejana da ste mu izgledali kao par koji prodaje za lubenice na pijaci - rekla je Ivana.
Neka bude tako, ja sam neko ko je šest godina bio zauzet i nakon šest godina bila zauzeta. Imaju prava da tumače kako oni žele. Kad si prema nekome ravnodušan, ja to nisam nikada izgovorila, ali kada jesi, nemaš ni jednu emociju niti mržnju, niti bes, niti osmeh, apsolutno nijednu emociju - rekla je Dalila.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Halo, dobro veče. Beba, zovem iz Kragujevca. Htela sam prvo da vas pozdravim, prvo ću da postavim Anđelu pitanje. Iznenađena sam njegovim postupkom prema Rešićki, ali je i ne zaslužuje. Velika je greška što je to prihvatila. Žalosno je što ima i fakultet i što je obrazovan, što ne uzme da radi nešto, a ulazi u "Zadrugu". To je jedno, drugo. Malo me nervira Dalilino ponašanje i ponižavanje nas koji postavljamo pitanja. Ona se ljuti kad je komentarišemo. Gospođice, mi imamo pravo, jer vi dobijate pare da bi mi vas komentarisali. Vi ste ti koji ogolite svoj život i onda nam dajete materijala za to. Nema smisla da se tako ponašaš. Ova emisija se zove "Narod pita", a ona samo priča. Kaže da je pomogla Dejanu, nego je Car pomogao i tebi i Dejanu. Da Cara nije bilo, ne bi bilo ni tebe ni Dejana - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Vam na tome, ograda je u procesu, sutra odlazim da pregledam radove. Složila bih se sa Vama, upravu ste, ja biram da budem srećna - rekla je Dalila.
Ti si hiljadu puta izjavila da Dejana ne voliš - rekla je gledateljka.
Ja sam Vama mogu da pričam parlamentarno, a mogu i dviljački. Ako me vređate, uvrede ćete i dobiti - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te istina pogađa - pitala je gledateljka.
Smirite strasti, polako - ponavljala je Dalila.
Hoću da ti postavim jedno pitanje. Gledala sam RED kanal, oni su razgovarali sa Mladenom, pitali su ga da li ima kontakta sa tobom, on je rekao da ste se viđali dok si bila sa Dejanom - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, gde su dokazi da se neko viđao sa mnom? Crno na belo, samo kad mi pokažete slike i prepiske ili bilo šta...Mladen je neko ko ne znam iz koje potrebe, mislim znam iz svoje glave, ko je imao potrebu da priča loše stvari o meni. Ljudi trebaju da krenu iz svoje kuće, šta su njihove žene i devojke radile, pa da bi mogao meni da zamera. Ja nigde nisam išla bez Dejana. On vrlo dobro zna da se od mene nije odvajao. Imao je jaku potrebu da uđe u rijaliti, e sad, da li sam mu ja bila karta za ulazak. Kada je neko srećan u braku ili u vezi, ne bavi se bivšima. On je imao potrebu da se bavi mojim likom i delom ili nedelom. Imala bih da mu poručim da se pozabavi svojom suprugom, šta je ona radila, sa kim i koga je predstavljala svojim prijateljem, a možda to i nije i radila je svašta - drala se Dalila.
Anđelo, beži od nje, to je zla žena. Ostavila muža zbog njega, a izašla, pa se odmah odljubila - rekla je gledateljka.
Mladen ima poruke sa mnom i sa Dejanom, kada smo mu čestitali na pobedi - rekla je Dalila, pa je potom pročitala poruke sa Mladenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo u dobrim odnosima, pa zato mi nije bilo jasno zašto je on imao potrebu da me vređa. Poruke su bile grupne, nisam ih brisala. Viđali smo se sa tom njegovom bivšom devojkom, bili smo u dobrom odnosu. Bio mi je drug kad smo bili u rijalitiju - dodala je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.