AKTUELNO

Njih veliča!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Ivane Šopić su Anđelo Ranković i Dalila Dragojević. Tokom emisije su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5.

U toku emisije uključila se gledateljka Biljana iz Niša koja je pozdravila Dalilu:

Jedva sam dočekala ovaj dvojac večeras. Oni su najbolji bili kada su bili zajedno, ali njima je idilu kvario Đedović. On je hteo da Sandra bude sa Anđelo. On je namerno svađao Dalilu i Anđela, i lupetao svašta. Nemam ja ništa protiv Sandre, ali Dalila je dama za nju! Kako je Dalila mogla sa Carem koji se onako ponašao, on je kao Đedović, samo vređa? - upitala je gledateljka.
Hvala vam na lepim rečima, ali moji izbori su takvi kakvi jesu, ja sam se vraćala Caru, bila je ta energija. Nebitna je to osoba u mom životu, i neka ga u prošlosti. - rekla je Dalila.
Meni ni Dino nije jasan, ono njegovo ponašanje - rekla je gledateljka.
Jam uvek bila tu za Dina, i pružila sam mu podršku zbog svega šta se desilo, a on je nama pričao da nije ništa gledao, a onda smo saznali šta sve zna. On je uradio odvratnu stvar tokom žurke, uzeo je mog medu i radio svašta sa njim, dok je verovatno mislio na mene, on je i Mateju izdao. - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se družiš sa Marijanom i dalje? - upitala je gledateljka.
Jesam, Marijana je uvek bila tu za mene. Ona je bila uvek tu i kada su mi svi okrenuli leđa, bio je tu i Bebica i naravno Anđelo. Matora i ja smo se odaljile zbog nekih stvari - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo ne žali za Sandrom, tebi leži Dalila ona je energična: Vi ste meni najbolji i najlepši trenutak iz Zadruge. Super su mi - rekla je gledateljka.
Moram da kažem da se ugojio, ali aktivan je na društvernim mrežama. - rekla je Dalila.
Ne kačim ja pola stvari na mreže, ali sve što kačim nema veze sa rijalitije - rekao je Anđelo.
Ajde da vidimo čiji je sat, Dalila dobila sat od Grniga, a ti izbacuješ svoj roleks.
Ja uvek kačim svoje slike i sat je uvek tu - rekao je Anđelo.
Ja pratim sve, nisam kao neki koji se kirju iza lažnih profila - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.