AKTUELNO

Jaka poruka!

"Narod pita" je u toku, a gosti u emisiji su Anđela, Mića i Milica. U program se uključila Dušica sa Zvezdare:

Milice da li misliš da si bila loš primer šta devojka ne sme da trpi u svojoj vezi? - pitala je gledateljka
Zanimljivo, ali da. Nisam sebi trebala da dozvolim, nisam gledala na neka poniženja iz tog ugla već sam ih opravdavala, ali kad sam izašla uočila sam mnoge stvari. To nijedna žena ne treba da dozvoli. Muškarac treba da se bori za ženu, a ne da žena juri za muškarcem - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Od starta ti je branio da komentarišeš i ćuškao te. Ne smeš to sebi da dozvoliš to nek ti bude savet. Mlada si imaš vremena da se ispraviš - rekla je gledateljka.
I ja sam malo pogrešila, preterivala sam u svađama sa njim ali i u poštovanju. Nisam cenila sebe - rekla je Milica.
Anđela dobro veče. Tvrdila si da si moralna osoba, a ona se ne druži sa nemoralnom osobom. S kim si takav si. Tešila si Dalilu kad ju je Car pljuvao i vrežao i oralno joj zadovoljavao roditelje, a ti si joj govorila neka pusti smiri se. Da li bi sebi dozvolila takvu vezu? - pitala je gledateljka

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne dozvoljavam da me niko vreža, tako da ne bih sebi dozvolila. ja sam u svakom trenutku prema njoj bila iskrena - rekla je Anđela.
Dalila je sramota ženskog, a ne ljudskog roda - rekla je gledateljka.
Ljubav sa Matejom je bila ljubav za rijaliti. Progonila je dečka koji joj je 15 puta rekao da ide i da se skloni - rekla je gledateljka.

Foto: Pink.rs

Detaljniej u videu.

Autor: M.M.