AKTUELNO

Sukobi ne jenjavaju!

U toku je emisija ''Narod pita'', a Milica Veselinović, Anđela Đuričić i Lepi Mića gosti su Ivane Šopić, a na samom startu tenzija nije izostala.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je poželela dobrodošlicu i najavila novo telefonsko uključenje.

Dobro veče, Goca je. Obećava ovaj sam početak, biće emisija zanimljiva. Moj favorit je upravo on, sve što je rekao slažem se. Sinoć je gostovao Krle i rekao sve ono o Marijani Zonjić, a ja njemu verujem. Volela bih da čujem njegovo mišljenje o tome, takođe da mi kaže nešto o Maji i Caru, ali i o navodnom intimnom odnosu Anđele i Mateje iz karantina... Tvrdim da je Anđela namazana svim bojama - rekla je gospođa.
Marijana i Krle su imali i neke poslovne veze, nikada ništa nije priznala. Ona je slobodna devojka, može da bude sa kim hoće, ne znam zašto to tako radi. Odlično nju poznajem i znam kako izgleda kada se brani... Krle možda nije trebalo da kaže nešto zbog njihovog kućnog prijateljstva, ali verovatno nije mogao više da ćuti... Rekao sam joj lepo i pitao šta će ona u priči Marka i Viki, nakon svega... Sama je napravila haos i zato izaziva sumnje... - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Maju i Cara, mislim a je to jedna budalaština. Njoj je normalno da jedno veče ima emocije prema Janjjušu, pa prema Caru sutra, a prekosutra Peca bude najveća ljubav... Gotivim je na neki način ali se malo pogubila... Ona mora da bude u vezi, nije mi jasno zašto... Logično je da treba da se odboluje svaka rana, a ne ovako... Smatram da je sve to zbog bitnosti i novina, kako bi naplatili sve što mogu - dodao je Mića, pa se osvrnuo na Mateju i Anđelu:
Nisam bio tamo, nisam video, ali ne verujem u tu priču... Nikada nisam ni mislio da se to desilo - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić, pročitala je pitanje i sa Tvitera.

U Zadruzi nisi bila ovako bahata, koga si se plašila? - glasio je Tvit.
Nisam znala neke stvari unutra, tek kada sam izašla čula sam i videla ko se kako ponašao prema meni. Nikada se neću spuštati ali ću nisko odgovoriti svima onima koji žele da me potkače - izjavila je Anđela.
Kad bi Mića došao sebi i lepo pričao, sve bi imalo mnogo više smisla - pročitala je Ivana.
Kako god ja pričao. makar i mumlao, nikada u životu nisam lagao. Budala nisam, uvek kažem kako jeste. Tvrdim da su želeli Fran, Me nsur i Mateja, ona bi bila sa njima - dodao je Mića.
Njemu je najveći problem Mensur, vidim da ima neki problem sa tim - nasmejala se Anđela.
Sram te bilo, ja samo govorim kako jeste - prekinuo je Mića.
Ti samo ispadaš ljubomoran, da li si svestan? Samo u tebe nisam bila zaljubljena - smejala se Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sve lagala, sve što je rekla slagala je! Takmkičila se i sve je taktički radila - urlao je pevač.
Imaš li nešto novo da kažeš? Daj mi dokaze za sve što govoriš - nastavila je Anđela.
Sve si lagala, a najviše za Mensura. Lizala si se sa Dalilom, a onda si je ostavila kad je najteže! Spremna si na sve! - vikao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.