AKTUELNO

Drago mu je!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu

Nakon priloga, uključio se naredni gledaoc.

Nekad čak znam da uveče uđem i da pogledam te klipove, zanimljivo je - rekao je Zola.
Gabrijela je kraj telefona. Ja bih prvo da vam poželim srećan početak "Zadruge 6". Želela bih da pozdravim Milana, Ivanu, tebe, divni ste. Moji favoriti su bili Aleksandra i Dejan - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan moj dobar drugar je pohvalio Darka, jer je rekao da nisu bebe krive što su ostavljene - rekao je Zola.

Darko je nakon uključenja porazgovarao sa Đoletom.

Đole, moram da te pitam u kakvom si odnosu sa Dejanom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujemo se, javio mi se. Snima spot sada sa Majom Nikolić, dogovorili smo se da ćemo snimiti za jutjub da snimimo kako mu gledam u šolju - rekao je Đole Kralj.

Potom je usledilo naredno uključenje, Darko je poželeo narednom gledaocu dobro jutro.

Želim da pozdravim Kralja, pa onda Zolu, ja ga obožavam...Gledam da te kritikuju celu noć, a ja imam jedno pitanje za tebe. Miljana je radila u Petrovcu na mlavi 2014.godine i tu je bila kockarnica, često sam je tamo viđao, tako da je ti nisi uveo, nego je bila "zaražena" - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te priče čuo ranije, ali nije se niko javio. Znala je da me ostavi u stanu i da ide da kocka. Ima Boga i pravde, ne treba u sve da se mešam. Bio sam ja nekada kvaran i ovakav i onakav, ali nisam loš - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga