AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi gosi su Đole Kralj, Stefan Krstović Krle i Lazar Čolić Zola. Usledilo je naredno uljučenje.

Dobro veče, Milica kraj telefona. Pozdrav za sve u studiju. Gosti su vam super, Zoli bih se obratila. Ne treba da obraća pažnju na one koji ga kritikuju. Govore kako ne poštuje starije, ne znam kako nije Mariju sramota kada ga vređa. Ja želim sve najbolje Miljani u životu, ali treba da zna kako se Miljana ponašala prema Zoli. Što se tiče Đoleta, on mi je jako simpatičan, treba da se suoči sa Pecom i Necom, inače mi je jako simpatičan - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene život nije mazio, morao sam da napravim neki gard. Zaista moram da postupam prema nekim ljudima na određeni način. On se ne poinaša kako treba - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Krle, Marijanina braća trebaju da gledaju kako se ona ponaša sa Dalilom u emisiji, a ne da napadaju tebe. Verujem da on nije snimao sve to - kazala je gledateljka.
Te video-klipove je snimala njena drugarica, nasta su davno, to mi je sve ostalo na računaru. Nisam to ja snimao, već sam rekao. Ona je maherka jer je odlumila poštenje i moral, uručio bih joj neku nagradu. Video sam ja kako se ona ponašala u klubu - kazao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih da kažem nešto, gospođa me je pohvalila. Jedan moj dobar drug mi je rekao da bi mi samo neprijatelj poželeo da ne uđe u rijaliti, a moja majka nije za moj ulazak. Ne znam šta da radim po tom pitanju. Pitao sam je kako da drugačije sebe obezbedim, majka ne zna, baš sam u dilemi. Možda je moj život u rijalitiju jako čudan, ali sam sve i svašta čuo. Mog prijatelja je devojka nožem jurila po ulici, mene je ova štiklom, to se sve dešava - kazao je Zola.
Zola je dečko na mestu, ja ga jako cenim - rekla je gledateljka.
Krle, šta si imao sa Marijanom budi iskre - glasilo je pitanje sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kombinaciju - rekao je Krle.
Đole, šta imaš da kažeš povodom toga što je parada ponosa otkazana - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Žao mi je zbog ljudi koji su želeli da idu, to je moj komentar - kazao je Đole.
U Crnoj Gori pričaju da je Krle najveća sramota, da je ženomrzac i psihopata - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Ja nemam tu informaciju, ne mislim da sam sramota - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.