AKTUELNO

Od ljubavi do mržnje!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Đole Kralj i Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Marija iz beograda kraj telefona. Šta je za njih trojicu "dobar čovek", jako me zanima. Njihovi postupci, ne mogu da opravdaju taj epitet. Nema opravdanja za nerka dela, kako Maja može biti dobar čovek? Čuva decu svoje drugarice, a pnda mude sa njenim parnertom. Miljana je mučila Zolu, imala svađe sa njim, na kraju su govorili da je on zbog Miljane u rijalitiju. Car je pomirenjem sa Majom dotakao dno. Ne znam kako svoju majku može da pogleda u oči. Da li su današnji muškarci normalni, kakav je to odgoj - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su pitanju ličnosti poput Meje i Miljane, one su jako slične. Nemaju one lošu dušu, ali je činjenica da su bolesne. Miljana je više inteligentna, ali je luda. Zanimljive su javnosti, kontroverzne su jako, to je činjenica - rekao je Zola.
Ne znam kome su one zanimljive. Penzionerka sam, radila sam četrdeset godina, ovakve stvari još nisam videla. Parametri su nam iskrivljeni - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, možda moja i vaša sreća nisu iste. Ja sam sebi kažem da želim dobru, lepu i poštenu ženu, onda se zamislim sa njom i shvatim da me nešto tako ne privlači - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, ja mislimm da ti zasužujheš normalnu devojku, jer si ti dobar dečko. Kakva je to devojka koja traži viljušku tokom svađe sa tobom - upitala je gledateljka.
Saglasan sam sa vama, ne znate gospođo kako je. Kada raskrstite sa nekim, a taj neko se opet pojavi negde gde ste vi, ne znam kako bi se neko drugi nosio sa tom situaciujom na mojom mestu - rekao je Zola.
Ljudi, ne mogu da verujem da govorite za nekog takvog da je dobar. Razlika je u granicama koje neko ima, kakve su to devojke, nije mi jasno. Đole, ti si mi jako zanimljiv. Rižno je to što pričaš o Marijani, nije lepo. Srozalo te je sve to, iz istog ste grada - rekla je gledateljka.
Na greškama čovek uči, to je neiskustvo, gospođo - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.