AKTUELNO

Ne štede reči!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu

Voditelj je pročitao komentare sa tvitera.

Svaka čast za Marijaninog brata, Krle je seljačina obična - pročitao je Darko tvit.
Hvala Marijani što sam bitan u javnosti - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Đola Vajpa: Gde mu je tezga na buvljaku i da li je neko finalno sniženje - pročitao je Darko tvit.
Da, više nije 500 evra, nego 150 - rekao je Đole.

Darko je uključio narednog gledaoca.

Šerifović Bogdana je ovde. Zola, kako te nije sramota i karaktera imaš da izađeš na televiziju i da pričaš svakakve gluposti. Da ne pustiš Miljanu na miru! Žena se bori za život, a ti je zoveš u šest sati ujutru da sa njom pričaš, sa belim prahom i alkoholom - rekla je gledateljka.
Na kakav beli prah mislite? Je l' na sitni šećer - pitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, da, da, na sitni šećer. Pogledaj se kako izgledaš. Ja Miljanu poznajem, od prvoga dana, znam ko je Miljana. Ja je volim kao da mi je unuka. Slušaj da ja pričam! Trebala je da beži od tebe kolimetrima, ti si jedan uličar - rekla je gledateljka.
Vi ne mislite Miljani dobro? Je l' sam ja trebao da bežim od nje? Evo da ste Vi moja majka, šta biste rekli - rekao je Zola.
Tebe nije majka vaspitala, nije majka - rekla je gledateljka.
Odakle Vam pravo da pričate takve laži? Gde ste Vi to pročitali da je uzeto 100 evra - urlao je Zola.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Nemoj ti meni pričati. Ja ne spavam kad je Miljana tu, ona je najinteligentnija. Ne daš joj mira da živi - rekla je gledateljka.
A niste gledali slike kada udara po aparatu - rekao je Zola.

Nakon uključenja, Darko je poveo razgovor sa Zolom.

Zola da li si se čuo sa Miljanom - pitao je Darko.
Nismo se čuli, jeste me zvala dok smo gostovali, a posle toga nije me kontaktirala, niti ja nju, niti imam nameru. Mene ta devojka više ne intresuje - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram gospođi da prenesem pozdrave od Marije Kulić, pošto mi je upravo napisala: "Mnogo pozdravi ovu ženu, ona kao da je moja majka" - pročitao je Darko.
Čekaj, zar nije Marija Kulić rekla da ne gleda emisije kad sam ja u njima? Evo sad bih da kažem Mariji, jako sam srećan, osećam se uspešno, jer Vi pratite mene šta ja pričam i treba da gledate i da slušate i da se učite kako treba da se ponašate i sa narodom i sa voditeljima i ostalo - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.