AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu. 

Darko je uključio narednog gledaoca.

Ljilja iz Beograda je. Hoću da kažem Krletu da ako je u sudskom sporu, da ne treba ništa da objavljuje. Javlja se brat, njega ništa ne intresuje, tatu isto, nije ni čudo što je takva kad njih ništa ne intresuje. Krle, ne daj se mićo, čuvaj to što imaš. Nisi ti pretio Marijani, rekao si da imaš dokaze za to ako te tuži - rekla je gledateljka.
Evo upravo mi piše: "Kaži da ja ne pretim nikom, zna se kako se preti" - pročitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da pitam šta misli o Anđeli, s obzirom da imam poznanike u Crnoj gori i da uopšte nije fina? Nije fina damica - pitala je gledateljka.
Čujem i ja za dosta njih da pričaju ovako i onako, vazda će ljudi da pričaju. Ja o njoj mislim sve najbolje, da je okej devojka, da je u svom nekom svetu, tako da, ne znam šta da kažem...Ništa nisam čuo, nikad nisam ni nazvao da pitam - rekao je Krle.
Ona mala jedna crna, što je ispala, pa se vraćala, ona je u studiju na RED televiziji rekla da ona sve smišljeno radi - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Vas, intresuje me, sve i da je tako i da je taj plan smišljen, da zna kad treba da se nasmeje, da li mislite da neko stvarno može takav plan izdrži deset meseci - pitao je Darko.
Može. Primer vam je pobednica "Zadruge 3". Pet meseci je bila jedna, pet meseci druga, a kad je izašla, potpuno treća Iva Grgurić...Anđela je ona koja je histerisala prema Mateji. Gledam na Instagramu kakve gluposti ovi rade - rekla je gledateljka.
Ako Bora Santana uđe u šesticu, da će od ove dvojice napraviti sijemske blizance - našalio se Zola, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre ste spomenuli tu glumu i kako se neko pravi fin, a nije. Po meni je mnogo realnije, pametnije i bolje da kad ti neke stvari odglumiš. Ja sam milion puta znao da odem u banku, pa da im glumim da su mi fini i slatki, a da ne mogu očima da ih gledam - dodao je Čolić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga