AKTUELNO

Napeto u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njeogovi večerašnji gosti su Djole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle. Usledilo je naredno ujklučenje.

Dobro veče za sve jubitelje Nikšića. Krle, veliki pozdrav za tebe. Slušala sam Krletovo izlaganje o Marijani, ja imam neke in formacije šta je radila pre par godina u Nikšću - kazala je gledateljka.
Šta imate to da kažete - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je živela sa jednim čovekom, na kraju je on ostao bez ičega. Živela je na visokoj nozi tada, bila je mlada. Taj čovek je preminuo, a sada se ona bori da uzme taj stan sa još nekoliko osoba. O nije bio oženjen, Krle, da li znaš to -upitala je gledateljka.
Možda, ja znam dosta stvari iz Nikšića koje su se desile - kazao je Krle.
Što se tiče Stefana, jako mi je žao što više nije sa Jovanom. Imaš li da kažeš nešto o tzome, znam da ste dobri prijatelji - kazala je gledateljka.
Nisam mnogo zalazio u sve to, to je njihova privatnost. Meni je neprijatno da ga ispitujem, samo sam upitao da li su završili. Ako misle da tako treba, onda je najbolje da se sve okonča, nego da guraju u prazno - kazao je Krle.
Šta misliš o prijateljstvu Mensura i Stefana. Ja smatram da je to pravo prijateljstvo - kazala je gledateljka.
Ja mislim da je to pravo prijateljstvo, saglasan sam sa vama - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Djole, imam jedno pitanje za tebe. Dok si bio u Zadruzi, jedan čovek je objavljivao klipove u vezi tebe - kazala je gledateljka.
To je Neca. Ne znam da li je neko rekao u Zadruzi da smo mi slični, on je jako preterao kada sam ja u pitanju. Uglavnom, preko tik-tok-a je mene pljuvao, molio je moju prodicu da pošalje neki video kada su se poštali video-klipovi za Novu Godinu u Zadruzi, navodna namera mu je bila da me "podigne". Preterao je stvarno, jedina namera mu je bila da uđe opet nakon svega u rijaliti - rekao je Djole.
On nije samo tebe potkačio, potkačio je mnoge zadrugare. Zola, ja sam tebe volela do Zadruge 5, ti nisi alav, ti si halapljiv. Udarila ti je slava u glavu - rekla je gledateljka.
Gospođo, šta Vam je, nisam ja Elvis Prisli, ne smatram za sebe da sam neko bitan. Nisam se uzvezdio, ja sam narodni čovek. Ljudi komentarišu da sam se ja promenio - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se združio sa Filipom, tada se skroz promenio, nosio je naočare zta crnim stolom, šta će njemu bnaiočare na sastanku? Ko visoko leti, nisko pada. Ti si Filipov potrčko. On je iz druge sredine, niste isti. Majka ti je jako fina žena, uzvezdio si se jako - rekla je gledateljka.
Nemojte da se ljutite na mene ako sam se malo promenio, ne možemo svi biti isti kao pre par godina, ali nije istina da sam se ja uzvedzio. Sa Filipom sam se družio iskreno, zanimljiv je, harizmatičan. Ja ne smatram da sam njegov potrčko, svojoj majci nisam bio otčko, svako ima pravo na svoje mišljenje - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.