AKTUELNO

Iskren!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njeogovi večerašnji gosti su Djole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Ana iz Niša kraj telefona. Pozdrav za sve u studiju. Čestitke Zoli na visokom plasmanu. Meni je Dejan privukao pažnju, bio je moj favorit. On mi je bio enigma. Nervira me kada kažu da je žrtva, jeste bio povređen, ali se on uvek borio za sebe. Nije hteo da čeka neko drugo vreme da se od svega oporavi. Pre Dalile bio je jaje, pa čaura, larva i sada je leptir. Njemu je Aleksandra dosta pomogla - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o njegovom prekidu prijateljstva sa Sandrom Rešić - upitao je Darko.
Razumem Dejana, ali nije on sasvim u pravu kada je Sandra u pitanju. Sandra je isto načinila neke greške. Možda je Aleksandri nešto zasmetalo, to ne znam. Zola, drago mi je što si sve preživeo, moglo je da bude i kobno - rekla je gledateljka.
Uvek može da bude kobno, gospođo - kazao je Zola.
Mislim da si voleo Miljanu, ali se sve to završilo na ovakav način - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se vraćao na taj odnos. Sve se videlo kako je bilo, nebih da govorim više od onoga što se videlo - kazao je Zola.
Miki, Car i ti ste jako krupni ljudi, htela bih da te pitam šta je oličenje alavosti. Car je sve popio, prokockao i pojeo - kazala je gledateljka.
To nije alavost. Alavost je kada imaš više nego što ti treba, a želiš još. Car nije bio alav. Svi smo imali dovoljno da popijemo i pojedemo - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nije alav ako jede više nego što mu sde jede, a pije nego što mu se pije - rekla je gledateljka.
To smo mi kao narod - kazao je Zola.
Da li Zola misli da je ispao fer prema Neveni - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zavisi kako gledate. Ima situacija u kojima nisam odreagovao džentlemski, ja joj ništa nisam nudio u našem odnosu. Nije imala šta da očekuje od mene - rekao je Zola.
Sandra Rešić mi je poslala proruku koja glasi: Zola nikada nije bio alav. Bio je sve i svašta, ali nikada nije bio alav - glasila je poruka.
Hvala Sandri najlepše na lepim rečima. - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.