AKTUELNO

Krenulo ih u životu!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Grujić Gruja i Nenad Aleksić Ša.

Moje večerašnje goste povezuje to što su obojica počinili preljube. Jedan se izjasnio kako se opametio, drugi kaže da mu to tek predstoji, Ša i Gruja su pored mene, da li sam u pravu - upitao je Darko.
Kod mene nema pomoći. Sveti Petar ne možer da mi pomogne. Šalim se, emotivno sam labila, ali ću doći na svoje, provereno spavam sam - rekao je Gruja.
Ona izgleda benigno, ali je na kraju svoje kandže zarila - kazaso je Darko.
Ne bio mi niko u koži - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se jako večeras potresam zbog tviteraša, oni umeju jako da budu surovi - rekao je Ša.
Ša, svi poričaju da si našao devojku - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, stvarnio jesam. Ne bih da otkrivam, neki nagađaju da sam sa devojkom iz mog spota, to nije tako. Ne želi da se eksponira, zaista nije iz ovog sveta. Mi smo se upoznali prošle godine, pred moj ulazak. Nije znala da ću uć, onda se sve ono desilo tokom mog učešća. Zajedno smo dve nedelje, lojalna je, podržava me u svemu. Prisutna je u mom životu, videćemo da li će se tako nastaviti. Nije njanjava, onakva je kakvom sam je zamišljao. Samo se sve desilo, ušli smo u vezu. Kada sam nešto planirao, to se nije dobro završilo. Punoletna je, ali je dosta mlađa od mene, to je to - kazao je Ša.
Sanja Grujić je videla da Mimi zvoni telefon, pisalo je "Šećer", ali Mima nije htela da se javi. Sanja je povezala da je to Gruja. Da li je to istina - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ja imam svog šećera, a da to nije ona, ja je nisam zvao tada - rekao je Gruja.
Da li si u vezi - upitao je Darko.
Ja sam samo emotivno polupan. Ne mogu ništa da priča. Da sam hteo da kažem nešto, ja bih do sada to sve već uradio. Sada mi je jako glupo da nešto komentarišem - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.