AKTUELNO

Nije ovo očekivala!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Voditeljka je poželela dobro veče narednom gledaocu.

Halo, Ana iz Beograda. veliki pozdrav za tebe Ivana. Mislim da Ana treba više da pričaš, da imaš više toga da kažeš. U "Zadruzi" si se pokazala kako treba. Mislim da si okej, mlada puno i da imaš dosta toga da pokažeš i uradiš za sebe. Da iskoristiš "Zadrugu" kao odskočnu dasku - rekla je gledateljka.
Sve što sam saznala, bilo mi je lakše da kažem Sandri i Đedoviću, a ja sam gledala sa strane - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što nema ovih zadrugara koji primaju dronove, hiljade evra, da odnesu nekoj majci paketić i tako dalje, ali dobro...Sandra ja sam se jednom uključivala, bio je Anđelo gost. Rekla sam ti da pevaš da ubijaš. Svi te porede sa tvojim pokojnim tatom, to što si ti u životu ispala, to je zaslužna tvoja majka. Porede te razni sa četkama i ne znam čim, a to su dame koje nisu videle šporet sa dugmićima i slično...Narod voli te žrtve. On je od Šepka došao do Bujanovca. Od silne ljubavi, odjedanput se zaljubio i otišao u Bojanovac. Sandra, glavu gore - rekla je gledateljka.
Mnogo Vam hvala, na divnim rečima. Neću da komentarišem druga imena. Ovim putem moram mojoj majci da kažem: Sekiram se kako si, a ja sam ovd,e molim te da staviš led. Imam poseban osećaj za majke koje su samohrane i nekako mi je to najbolnija tema i tačka. Da, mislim da deca samohranih roditelja, koja su izrasla u dobre ljude i mislim da je to odraz i vaspitanje to što si stekao od jednog roditelja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije samo poenta u samohranim roditeljima, ima gomila i roditelja kao roditelja. Poenta je da sve izlazi iz kuće i da izlazi iz porodice - rekla je gledateljka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.