AKTUELNO

Preko glave joj je svega!

Emisija "Narod pita" je u toku, a nakon odgledanog priloga Ivana Šopić je sa Sandrom Rešić komentarisala gostovanje Anđela i Matore.

U nastavku pogledajte prilog.

Rekao je da ti više nisi dobra sa Matorom, a to je rekao kako bi sebe odbranio jer se polemisalo kako njegovo nijedno prijateljstvo nije uspelo, a Matora je to potvrdila jer si ti navodno uvredila neku njenu dragu osobu - rekla je Ivana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na reklamama mi je rekao zašto si agresivan prema meni a aja sam rekla ispada kao da ti enko piše šta da mi kažeš, i ja sam rekla prvo nema ko, a kao drugo ja se ne družim ni sa kim osim Žedovića da ispijamo kafe, čak se ni sa Matorom nisam čula. nas dve se nismo posvađale samo smo došle do sukoba jer je nešto pogrešno shvatila,a ja nikog njenog nisam nikad uvredila. Ne znam zašto je to rekla. Nas dve smo to razrešile. Ona je vrlo sitničava i hvata se za jednu reč koju sam rekla, a ja se i ne sećam. Naše rasprave su nadaleko poznate - rekla je Sandra.
On je na osnovu toga rekao Matoroj da prizna zašto niste dobre - rekla je Ivana.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Mi smo se posle dopisivale do sedam ujutru jer sam morala da je pitam koga sam to uvredila. Nikad u životu s eto nije desilo, ispalo je rekla kazala i toliko je glupost iako nije delovalo tako - rekla je Sandra, pa nastavila:
Ako možeš da kažeš ljudima da nismo ni u kakvom kontaktu, da s ene dopisujemo i ne pričamo. Mislim da mi je čak i blokiran. Ne bih sebi to dozvolila ne zbog Matore, Đedovića ili bilo koga već zbog sebe.
Da li misliš da su one igračke u stanu Anželove_ - pitala je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam i ne želim da komentarišem. Svakako ne mogu da tvrdimd a su njegove. On je moj bivši momak i ne želim da komentarišem - rekal je Sandra.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.