AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca, a na vezi je bio Nenad Lazić, poznatiji kao Neca TikTok.

Ovako...Pre svega hoću da kažem neke stvari koje se tiče mene i Đoleta Kralja, koji se kači na mene. Ja nisam prozvao nikada nikoga na TikToku, to Ana može da potvrdi. Jedino kada smo pričali, pričali smo o Sandri Čaprić...Hoću da pitam Sandru, rekla je da sam je pljuvao, a ona nema dokaze - rekao je Neca na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam dokaze, nisam ja na sudu. Novogodišnji klip koji si poslao, očekivala sam da ćeš da me pomeneš, nisi. Svako ko me je pitao za tebe, nisam rekla ni jednu lošu reč za tebe. Bio si mi presimpatičan, jer si se izborio sa Brendonom. Izašla sam iz petice i čula sam, svet je mali, Instagram je manji, a TikTok još manji, tako da sam čula da si me ogovorao, slagao se sa nekim tamo i ovamo. To je to! Rekla sam da mi ne pada na pamet da ratujem sa zadrugrima koji se javljaju u emisiju - rekla je Sandra.
Ovako. Kada je bilo to za pljuvanje, nisi mogla to da vidiš nigde. Ono što sam spomenuo za Jelenu Batos - počeo je Neca.
Ne, ako smo se lepo družili, nećeš spominjati to ime - prekinula ga je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se svađali ni ništa da bi ispalo da je pljujem. Ja sam pričao svoje mišljenje kada su me pitali. Pričao sam ono što je istina, ali mi je bilo krivo jer se uključujem u priče u kojima mi nije mesto - rekao je Neca.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga