AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Ivana, svaki put i svako veče si sve lepša i lepša. Rodila te majka za taj posao! Pozdrav za Anu Jovanović, Spasojević izvinjavam se. Nešto si mi se prolepšala, ne znam čime te hrane. Vidi se promena - rekla je gledateljka.
Možda se zaljubila - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zauvek nesrećno - ubacila se Ana.
Sandra, lepojko moja. Sandra je moja miljenica još dok se takmičila još u muzičkom takmičenju, tada sam i saznala da je ona Ninova ćerka. Ne daj se da te neko pokoleba. Dovoljno si zrela da znaš gde ti je mesto i da ti neko bude iza leđa. Na Anđela sam ljuta, to ti nije trebalo...Po pitanju favorita, biću iskrena. Meni je favorit bio Deki. Deki možda zato što se moj sin zove tako, ali mislim da se ogrešio o Sandru. Ne možeš biti prijatelj kad se neko smeje, budi prijatelj kada neko plače. Ona dok je plakala nije dao: "Kako si?". Najmanje što možeš nekoga tako da pitaš jeste: "Kako si?" - dodala je gledateljka.
Ja se trudim da ne komentarišem, jer svi znaju šta se desilo. Da li je ljudski ili neljudski, nije na meni da procenjujem - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te boli ta nepravda za koju znaš - pitala je gledateljka.
Kako me ne boli. Prošlo je dosta vremena, preživela sam to, prošlo je neko vreme. Ne razmišljam više o tome. Kada pomislim na taj deo. Kad vratim to sećanje, vrati me u tu povredu, u taj momenat kako me je povredio i imam onaj osećaj gorčine. Da li se ja pravdam ili ne? Ne pravdam se. Pokrenuli su se ti naši klipovi, počinje polako na Instagramu da se vodi rat, ponovo, da sam ja zaljubljena u njega i on u mene. Ne znam odakle je krenulo to ponovo, ja sam sa tim svim završila - rekla je Sandra.
Kada izlazi nova pesma - pitala je gledateljka.
Izlazi za manje od deset dana, biće premijera. Uradila sam je najbrže što sam mogla, jer je dobila toliki odjek, da se ja još uvek ne snalazim u tome šta me je snašlo - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra da li misliš da je taj tvoj odnos sa Dejanom, da bespotrebno pokreću tu aferu - pitala je Ivana.
Za mene bespotrebno. Ne znam zašto, ali pokrenule su se nove teme. Videla sam klip gde je neko sastavio tu moju pesmu akustično i u pozadini kako se Dejan i ja grlimo. Tako da, šta se desilo i kako? Ne znam razlog. Kada smo gostvali prošli put, Mića je rekao da to nisu čista posla. Čitam komentare da se između nas vidi hemija i da to ne nestaje...
Da li misliš da postaoji šansa da će te okrenuti i izvinite se za sve
Ne. Poznavajući njega, da osetio negde hipotetički da je pogrešio, neće. Nije on priznao krivicu, nego je rekao da se pomirio sa tim. Ne verujem da će se to desiti - rekla je Sandra.
Ana, da li si ti u kontaktu sa Dejanom - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja kontakt sa Dejanom, nije mi se javio, zapratila sam ga na Instagramu, on mi nije uzvratio. Čula sam se sa Davidom par puta, ali sa Dejanom ne. Ja to nisam radila da bi se on meni zahvaljivao, nego sam imala potrebu da stanem uz njega. Očekivala sam da će da se javi prijateljski, ali se to nije desilo - rekla je Ana.
Ko je najzaslužniji što je Dejan uspešno prebrodio sve te situacije
Prvo Sandra, pa Đedović, Fran, onda ja, pa Tara. Ja sam ga negde štitila, branila i čuvlaa na smenu sa Sandrom.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.