AKTUELNO

Sve za ljubav!

Emisija "Narod pita" je u toku, a Ivana Šopić je večeras u studiju sa Filipom Carem. U program se uključila Nena koja je imala sve pohvale za voditeljku.

Pošto je Car pun ideja ja bih posle pijenja jedne kafe sa njim rekla skočite na drugu pa na treću mušicu. Ja bih sa njim izdržala pola sata sa Carem - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda bi bio i sat, pola sata je optimalno - rekao je Car.
Želim da poželim Miljani brz oporavak jer čujem da je još u bolnici. Imam dva konkretna pitanja. Prvo je vezano za mnogo godina unazad kad možda nije ni bio rožen. Ja sam odlazila u Crkvenicu na letovanje sa roditeljima i tamo smo bili 8 leta za redom, a ono čega se sećam je da je tamo bilo društvo koje je igralo odbojku u vodi. U tom društvu mi se jako dopao Nikica Car, crn dečko, i svi mi iz Beograda gledali smo ga, a on nije ni jednu devojku gledao nije. Sad se ja pitam da li je možda Nikica Car neko njegov? - pitala je gledateljka
Dobro ste se vi odlučili da nažete Niketa. Ja znam samo Nikolu. On bi sad imao 72 godine. Nikica je umro ima 20 godina ahah. Ozbiljno vam kažem, ja sam tad imao osam godina, pogodila ga je odbojkaška lopta u glavu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel živ ili nije? - pitala se gledateljka
Ma živ je igra ko lud u vodi. Ima brutalnu servu. Sad je trener i drži se. To je taj duh - rekao je Filip.
Bolje bi bilo da ne komentarišem njegovo učešće, a i njega uopšte. Znate kako, kad je nešto šareno i menja boju, kameleon, menja boju svakih pola sata i to mu je u prirodi takav je. Mislimd a je on fantastičan kameleon. Njegov problem je što mu je urođeno mnogo toga što želi da promeni, to su geni. Vidis e da je smiren, drugi je čovek u odnosu na onog u Zadruzi. On da ostane ovakav što je nemoguće, jer je njegova priroda još uvek jaka. Genetski i mentalni sklop nema dovoljno zrelosti da se posveti nečemu trajnom. ne jer je glup i jer ne želi, već jer je mlad čovek - rekla je gledateljka, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Znate da muškarac sazri šest meseci posle smrti. To je vic. Jel dobar vic? Nemojte se ljutiti, to se odnosi na sve muškarce. Ako užete ponovo fokusirajte se na ono što ste rekli, a ne na ženski rod. Fokusirajte se na Mikija.
Fali samo još njega da otresem - rekao je Car.
Znate onaj vic šta dobije onaj ko je u pravu? Kamen u glavu. On je rođen da ima u sebi osobine koje će promeniti kad napuni 50 godina. Kad napuni 45 ' 50 godina tu će moći nekom zrelošću da promeni svoj način razmišljanja i mentalni sklop - rekla je gledateljka.
Sad mi tata šalje poruku za Mikicu. To nije odbojka već picigin, to se igra u plićaku. On je igrao fudbal, živi u Zagrebu i išao je sa mnom u školu - pročitao je Car poruku svog tate.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.