AKTUELNO

"Sve ću Vam objasniti!"

Emisija "Narod pita" je u toku, a nakon odgledanog priloga svađe Viktorije Mitrović i Lazara Čolića Zole, u program se uključila Gordana iz Beograda:

Zoli da se obratim, kad ćeš se uozbiljiti i zašto dozvoljavaš sebi neke stvari? Zar je moguće da kad si sam normalan si, ja Miljani želim brzo ozdravljenje i sve najbolje, ali ona nije za tebe i ni za koga. Zašto si sebi dozvolio da te ponižavaju tri godine. Bez nje si zanimljiviji, zato si sad i ostao toliko. Ona je onu noć tražila viljušku i da ju je našla dobio bi viljuškom, a ne cipelom - rekla je gledateljka, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Kardinalne greške si pravio, sad imaš 28 godina više ih ne pravi. Nađi normalnu osobu. Nevena je vredna devojka, zanimljiva, uvažavala te je, da ne nabrajam dalje. Ti si je ponižavao sa Viktorijom i Miljanom, sram te bilo. Nisu Neveni ni do kolena. Navijam za tebe, ali nemoj takav biti i nemoj dozvoliti da te pljuju Kulići.
Sve Vam mogu objasniti. Taj narod i ti koji me pljuju mogu znate gde da pljunu. Mogu pričati, a mene boli da ne kažem šta - odgovorio je Zola.
Smatram da si normalan a kako si mogao sa Miljanom biti? Ne mogu da shvatim ako si normalan - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni ja u nekim momentima bio normalan. Ako mislite na poslednju situaciju, opet isto da se dešava opet bih isto napravio sa osobom koja je na sve spremna. U mom životu sam radio još gore stvari koje bi Vam dale do znanja da još više nisam normalan. od kad sam izašao posvetio sam se nekim normaklnijim stvarima - reklo je Zola.
Violeti bih savetovala da se makne tog posla koji radi. Nek radi u pekari, u kiosku, nemoj to da radiš. Garderoba ne čini čoveka - rekla je gledateljka.
Nemate Vi pojma ništa o mom životu, očigledno ste ozbiljan fanatik Zole i Miljane. Jel imate Vi nekoga koga volite u rijalitiju, šta Vas briga za moje dete i mene - rekla je Viki.
Nevena samo nastavi svojh posao. Drži do sebe i ne dozvoli da te Zola ponižava - poručila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.