AKTUELNO

Pala u šećernu komu!

U toku je emisija "Narod pita", a upravo je pušten prilog odnosa Zole i Miljane Kulić, kao i njegov odnos sa Nevenom Savić. Ubrzo se uključila i naredna gledateljka koja nije imala ništa pozitivno da kaže o večerašnjim gostima.

Dobro jutro veseljaci. Ja sam Mirjana iz Vršca i htela bih da kažem neke stvari. Prvo moja ljubimica i favorit svih sezona je Miljana. Ona je poseban biser pored svih foliranata. Drugo, apropo Miljaninog stanja želim da kažem za onu zlu, pakosnu i omatorelu Sašku Karan da je treba namazati katranom i posuti perjem i poslati da hoda kao svetska sramota, a treće je o Lazaru, ko te stvori, ni deset crnogoraca da te je pravilo ne bi bio toliko lenj - rekla je gledateljka.
Majka priroda, težak život - odgovorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

A teško, ni priroda te ne bi tako unakazila. Nisi sposoban ni za šta osim za pljačkanje i iskorišćavanje. Ja imam 72 godine, radila sam u Jatu ceo život i gledala lepe, mlade i pametne ljude, stjuardese i pilote. I slona i nosoroga bi bilo sramota da stanu pored tebe, ni na plažu ne smeš da odeš - rekla je gledateljka.
Neću Vas vređati, samo ću kulturno - rekao je Zola.
Bezobrazno se kačiš na bolesnu Miljanu da bi bio u pažnji, sram te bilo - rekla je gledateljka.
Dao sam joj podršku kad je bila u lošem zdravstvenom stanju. Da joj nisam dao podršku da li bi vi rekli sram te bilo Zola što joj nisi pružio podržku? - pitao je Zola.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, JELENA SIMONOVIĆ

Od tebe se očekuje da nestaneš, da te zemlja više ne vidi. Još se tu šetaš, nemaš ogledalo da vidiš na šta ličiš - rekla je gledateljka.
Kad mi moj izgled bude smetao potrudiću se da bude drugačiji. Ako Vama baš smeta ne morate gledati, a ne da zovete da komentarišete ovakvu osobu kao što sam ja. Mogu li ja Vama nekako pomoći? - pitao je Zola.
Sad imam da kažem za ove dve devojke. Jao Bože... Obe su glupe i ružne - završila je gledateljka.

Nevena je pričala kakvu tragediju je doživela kad je pala u šećernu komu, i otkrila da se Zola nije udostojio da dože u Beograd ada se vidi sa njom, već je zvao nju da se iscima do mesta gde je on bio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.