AKTUELNO

Viki šalje stakloresca!

Emisija "Narod pita" je u toku, a Darkovi večerašnji gosti u studiju su Zola, Viki i Nevena Savić.

Ovde Mara sa Voždovca. Čekanje se isplatilo, divni ste. Moram orden da vam dodelim za trpljenje laži koje iznose zadrugarke - rekla je gledateljka.
Istrenirao sam mozak i strpljenje - rekao je Darko.
Gošća na temu apartmani. Viktorija recite mi molim vas kako je to proteklo tiho i mirno na Voždovcu. Tiho i mirno nije proteklo jer mi koji živimo preko puta, doživeli smo stravičan haos zbog vašeg lupanja, lomljenja, vrištanja - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam lupala da mi Marko otvori, a žena preko puta govori lopov, lopov. Ja kažem lupam dečku da mi otvori vrata. Nisam lopov lupam samo dečku, a ona viče Predraže zovi policiju lopov je - rekla je Viki.
Ja se izvinjavam, ali ne možete tako sa mnom. Jako je bezobrazno. Znači žena ta Viktorija, da li je žena, razbojnik, ne znam, ona je polupala vrata ja mogu snimak da vam pošaljem. Polomila je vrata. Posle je ona otišla i posle izvesnog vremena izašla je Marijana sa Markom. Marijana ne množe da kaže da nije bila gore jer je itekako bila. Moje pitanje je ko će da plati ta vrata? - pitala je gledateljka.
Marko će. Poslaću sutra stakloresca da namesti vrata. Prvo on je tu je*ao, nisam ja - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li Vi imate taj snimak? - pitao je Darko, a gledateljka je potvrdila da ima.
Šta me proziva zbog vrata. Polomila, polomila. Nisam namerno, isekla sam i nogu. Palo je staklo preko mene. A Marko je rešio ta vrata, nema potrebe za tolikom dramom. Platio je, ne bi taj nikom ništa ostao dužan - rekla je Viki.
Viktorija šta se dešava sa tvojkom ćerkom, da li provodite vreme zajedno? - pitao je Darko.
To što ne eksponiram javno ne znači da nisamo zajedno. Malo je kod mene, malo kod mojih, u skladu sa nekim mojim obavezama. Nemam potrebu da dokazujem ljudima da provodim vreme sa njom. Ja moje dete nisam odvela an more jer je u procesu Mirino starateljstvo. On je podneo tužbu i mi smo u sudskom procesu, jha bez njegovog odobrenja ne mogu da je izvedem iz države - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.