AKTUELNO

Ona je za jednu noć!

Emisija "Narod pita", a Darko Tanasijević je čitao tviter Neveni, Zoli i Viktoriji.

Zola jel si svestan da će te Bebica prebiti kao mečku? - pročitao je Darko.
Najgore mi je noću kad se setim pa me malo štrecne ali nadam se da ću uspeti da se izvučem, znam aikido - rekao je Zola.
Viki jel pri susretu sa Franjom on iskočio iz groba i rekao dobro veče? - pitao je Darko.
Humor im je morbidan. Njegov postupak jeste morbidan i bizaran ali i ovo je isto tako - odgovorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima pesmica za vas. Zove se Zolander i Zolanderke. Otkud opet trougao ti Marijana i Marko, ispričaj mi šta je tu bilo ko je koga čerupao? - pitao je Darko
Ne bih puno na tu temu. Ukratko iskreno niko nikoga nije čerupao, nije došlo do policije. Desilo se šta se desilo. Uvek kao po običaju ja uprskam pa se to primenilo i na drugoj strani. Znala sam da je tu jer mi je poslao video nje kako sedi na krevetu. Ne bi ih previše komentarisala - rekla je Viki.
Ti dobijaš video u kom vidiš nju u vašem apartmanu i kako reaguješ? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Upadam unutra ali nije došlo do tuče. Sa njim sam se posvađala a njoj ništa nisam ni rekla jer je nebitna. Uplašili su se mislili su da ću ih nešto napasti - pričala je Viki.
A što onda ona sve to demantuje? - pitao je Darko.
Ja sam Isku rekla da ne radi te stvari, ne da se ne bi saznalo mene boli uvo. Realno niti je ona meni potrebna za neku priču, ne komentarišem je, ne zanima me. Ja ne mogu biti dežurna radnica jer sam sa njim bila u odnosu 9 meseci. Lepo smo se mirnim putem razišli. Šta su oni radili ostaću nedorečena, ali domine nisu igrali - odgovorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs, Privatna arhiva

Iznenadilo me je ali imam neke pouzdane informacije da sve vreme dok je Marko bio sa Viki čuo se sa Marijanom preko fanpejdževa. To već od 10. jula ja imam. Nijedna od njih ne zaslužuje tako nešto. Svako ima pravo na svoju sreću - rekla je Nevena.
Samo ti nisi imala to pravo, ni od strane Zole ni od strane Viktorije - konstatovao je Darko.
Ma neka se smeje. Ali ti kažem ono što sam tad osećala bilo je, ali sad se ogražujem. Pogledala sam klipove i neke stvari, dobila sam za uzvrat da sam ovakva ili onakva. Dogovorili smos e mi da obavimo neki razgovor, da li posle emisije ili neki dan. Otići ćemo do hrama Svetog Save. Smatram da je Marko vragolan koji je u fazonu volim malo tebe ali volim i da prošaram - rekla je Nevena Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.