AKTUELNO

Brutalno im uzvratila!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Ivana je pročitala nekoliko objava sa društvene mreže Tviter.

Hvlaa Zorici Erić koja je pokušala da ubaci malo zdravog razuma u studio u kojem vlada amnezija - pročitao je voditeljka prvi tvit.
Možemo dalje - rekla je Kulićka kratko.
Nisam htela, ali moram, Marija je rekla da nije osetila mržnju od strane Marije, a zaboravila je da je Miljanu nazvao bogaljem - glasio je naredni tvit.
To je na njemu, neka se nosi on sa tim i to je to. Ja i dalje mislim da je samo bilo zbog rijalitija - uzvratila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

2018. Marijine reči: "Valjda će Miljana da se dozove pameti", 2019. Valjda će se dozvati pameti, 2020. Valjda će se dozvati pameti... - glasio je tvit-
Ja se nadam da će da shvati neke stvari i da joj neke stvari ne priliče kao majci. I dalje se ponaš nedoraslo za svoje godine, kao malo dete. Takva je jednostavno. Ova situacija že možda da je promeni, možda bude bolje, ne daj Bože da bude gore. Svaki dan čekamo da se Miljana promeni - istakla je Marija.
Ovaj degen ako je vidoe majku i oca posle rijalitija, ja ću da lajem - čitala je Ivana sledeći tvit.
Neka laje - dodao je kratko Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka čast Zorici Erić, Marija je na aparatima - glasio je sledeći tvit.
Jesam(smeh) - rekla je ona.
Zvaćemo doktora - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa više ne može da me poremeti, ljudi moglu da stvaraju slike, verzije i averzije. Blago njima i daj Bože da nemaju probleme. Mene ništa ne može da poremeti, gluposti, uključenja i gledaoci. Nikad nisam marila šta ko kaže. Mnoge stvari sam uradila ispravno i ponosna sam na sebe u svakom smislu te reči, kao žena, majka, ghrađanin, baka... Ja da sam htela bolja nisam mogla da budem - govorila je Kulićka.
Na pitanje da li Nenad viđa decu zaključak je da je on bolesnik i psihopata, a Marija neka se zapita šta je bolje za Miljanu - glasio je sledeći tvit koji je Ivana pročitala.
Za Miljanu je najbolje da se izvuče što se tiče zdravlja, ne preteruje sa cigaretama, da se hrani zdravo i totalno promeni život što se tiče loših navika i spavka na vreme. Ništa mi se nije sviđalo šta je radila, nije navino kao što je ona shvatala do sad. Ja da bih bila srećna i da bi bio srećan Željko, otac i seste, svi koji smo oko nje mora da počne da vodi računa o sebi - objasnila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica se zalepio za Miljanu kao lisica za Karića... Pitamo se zašto - pročitala je Ivana još jednu objavu sa društvene mreže Tviter.
Meni i njoj je lepo. Ja da sam reagovao na sve to, poludeo bih. U početku i jesam, nisam znao o čemu se radi. Bitno je da je sve prošlo i da je sve iza nas, nemamo problem kad smo napolju - pričao je Bebica.
Na kjim drogama je ovaj Beban, pa veruje u sve što Miksi kaže - glasio je još jedan tvit.
Ne bih verovao da se nisam uverio - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.