AKTUELNO

Veruje da je prebolela bivšeg!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Pušten je prilog na kom bebica zamera Miljani Kulić što provodi vreme sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda se i žestoko svađa sa njima.

Ona je htela da pravi šou, pa se pogubi oko toga, prostor i sve. Sve je uticalo na nju da se tako ponaša - pričao je Nenad.
Da li bi imao poverenja da je ponovo ustiš u "Zadrugu" i da je učesnik Zola? - pitala je Ivana.
Da, sad 100% da. Ona kad prelomi, to je tako. Sad kad smo rekli da ne može da puši jake cigarete, ona je ostavila. Doktor je rekao samo jedna kutija, a ona ne popuši ni celu - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se gledateljka Ana.

Pozdrav Mariji, prvo bih se njoj obratila, ako može, nadam se da se smirila. Nadam se da će Miljana ovo da izgura na najbolji način. Ne želim Marija da shvati ovo pitanje kao uvredu, ali Miljana ima prebačaje. Da li bi trebalo da se poradi da one bude bolje? - pitala je gledateljka.
Imao porodičnog terapeuta, doktorku Miru. Ona nju najbolje zna i prati je od 12. godine. Miljana ima u nju poverenja, žena joj sve objasni i trudi se da uvek bude za nju tu. Mi ćemo da uključimo sad psihologa, da pored nas i on razgovara sa njom i nadam se da će da bude u redu. Mislim da je shvatila i da da sve manje ima potrebe za tim pričama. Neko je trebao da joj obrazloži da je prethodni odnos bio najgori za nju. Mislim da je srećna sa Nenadom, vidim da se non stop čuju i dopisuju, kad su napolju ne razdvajaju se. Vidim da se srećna što se tiče ljubavi. Ona ne voli da bude sama, voli da ima nekog da je mazi i pazi. Ona više nije mala da joj trebaju samo mama i tata, treba joj muškarac da joj se nađe u lepim i lošim trenutcima - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.