AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Dobro veče Darko. Da pozdravim sve vas, goste, publiku. Zovem sa juga Srbije, iz Niša...On je bio u dijalogu ne baš zgodnom sa FIlipom, kad mu je on psovao oca i majku. Pokušavala je da ga opomene, međutim, to nije urodilo plodom. Kod nas na jugu Srbije, kada kažu da se ne psuje porodica, to je za nas katastrofa. Za Deniz ne bih imao šta da pitam. Ona je evropska, kod njih je sve dozvoljeno, da li je javno ili tajno, nema veze. Takav je to sistem da mi to ne možemo da ocenimo...Gospodin Zola je bio u vezi sa Miljanom, zemljakinjom. Dok je bio sa njom, on je bio vezan isključivo za nju. Kada je ona diskvalifikovana, pa posle i sa Bebicom, dakle kad je napustila "Zadrugu", tad se osilio i postao intresantna kao neka ličnost. On je jedan običan potrčko i Filipov učenik. Sve što je Filip radio, to sad on radi, kao da ga preslikava. Nek se spusti malo na zemlju, da bude ono što jeste - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite šta je dovelo do toga da se on uobrazi - pitao je Darko.
Nije on hteo da se uobrazi. On za sebe tako smatra, a ustvari je niko i ništa. Filipovi roditelji nisu hteli Dalilu za snajku, njegova majka nije htela Miljanu za snajku - rekao je gledalac.
Je l' vi to meni tako jer ste iz Niša - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

On da ti kaže da odeš da skočiš na glavu, ti bi skočio - rekao je gledalac.

Za vreme razgovora, Deniz je čoveka iz publike izvela, te je tom prilikom zaplesala sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad dođeš u Nišu, pokaži svoju pi*u - rekao je Zola Deniz, pa je nastavio:
Ja sam znao me žene pljuju posle svega. Čuo sam i čitao sam da jesi - dodao je Čolić.
Šta si čitao? Budi precizniji - rekla je Deniz.
Zola je došao ovde sa svojim drugarom, ne vidite vi to i onda je on ljubomoran jer je ona bacila oko na njega - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bacio je on oko na mene, ali ja imam dečka. Za mene je ta ljubav sve novo, ali sam se baš zaljubila - dodala je Dejmova.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga