AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu

Voditelj je pročitao par komentara sa društvene mreže Tviter.

Pitanje za Deniz. Da li je Taki izdržljiviji od Mihića - pročitao je Darko tvit.
U čemu? Treba da bude malo specijifičniji - rekla je Deniz.

Foto: Pink.rs

Neka nama Zola kaže kako preživljava bez Miljaninog džeparca i da li je morao da se zaposli - pročitao je Darko tvit.
Da odgovorim sada. Nikakva njena finansijska korist, to su totalne gluposti, bezveze mi je da odgovaram na ta pitanja...Hvala Bogu ne treba mi ničiji džeparac - rekao je Zola.
Zbog čega ga je više blam, zbog neuspešne veze sa Viktorijom ili lažnog prijateljstva sa Osmakčićem - pročitao je Darko tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se da je bilo lažnog prijateljstva sa Markom, ne bih stvarno o tome više da pričam. Nisam čuo nekakve loše reči. Gledao sam neki intervju gde me je komentarisao negativno. Imao je pravo, ne zameram mu, ali nema potrebe da pričamo jedan o drugom. To drugo mi je najveću blam. Ne ni pokušaj, nije mi to bilo potrebno - dodao je Čolić.

Voditelj je uključio narednog gledaoca, koja je upitala Zolu za njegovu dijetu, ishranu i kilažu.

Ja sam 13 kilograma skinuo nezdravo, jeo sam samo kuvana jaja i tunjevinu, a ovo mi je sada jo- jo efekat - rekao je Zola.
Imam pitanje za Deniz, da li je tačno da je iznajmila stan u kojem privodi muškarce i da im pruža usluge koje naplaćujem - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto imam dečka, moram da demantujem. Imam svoj stan na Vračaru. Možda Vi niste oduševljeni sa mnom, ali moj dečko jeste...Treba da što pre da se ozdravi, imam još jednu drugaricu koju ima zdravstvenih problema. Nadam se da ćeš Miljana da prestaneš da pušiš i ja sam prestala - rekla je Deniz.
Da li se čuo Zola sa Marijom od kako se ovo sa Miljanom desilo - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se čuo, a smatram da ne bi bilo pametno sa moje strane da je pozovem...Daće Bog da će da se vrati stara Miksi. Ovo joj je neka, ne mogu da kažem opomena, ali se desilo da je malo osvesti. Mislim da će biti jača nego ikad. Krivo mi je što joj se to desilo - rekao je Čolić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga