AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević.

Da li si možda podnela tužbu protiv Zole ili nekih drugih koji su te dovodili u kontakt sa prostitucijom - pitao je Darko.
To je počelo onda kada sam ja rekla da je on pisao Anđeli, pa je on posle ušao sa tim da on to ne misli. Mene to ne dotiče, jer znam ko sam i šta sam i znam da se nisam bavila time...Ja sam bila u autu i slučajno sam to čula. Bio je tu i Anđelo, Ermina i Sandra Rešić za to što sam ja čula. On je to nazvao kao afektivno stanje, rekla sam da je izneo laž, a ja činjenicu sa argumetnima. Svaki gazda kluba u kom sam radila, kluba, kazina može da se pozove i proveri - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' imaš dečka - pitao je Darko.
Nemam dečka, imam simpatiju - odgovorila je Spasojevićeva kao iz topa.
Je l' ti pišu ovi bivši zadrugari - pitao je Tanasijević.
Ne pišu, u tom smislu stvarno nikad (smeh). Ima tu par zadrugara sa kojima se čujem, što muških, što ženskih. Čujem se sa Anđelom. Nisam ja htela da načinjem tu temu za Sandru, treba da idemo na piće, pa ćemo verovatno tada. Ne mogu da stanem ni na njenu ni na Anđelovu priču - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Marko je moj miljenik. Elena iz Beograda. Znači svaki stav koji ima Marko, imam i ja. Moje pitanje za njega je zašto je nežniji u ovoj sezoni - pitala je gledateljka.
Videli su oni u trenucima kada mi se faca prevrne, ali su učesnici bili drugačiji nego prošlih godina. Ne bi izdržali. Da ostanemo Lepi Mića, Sandra i ja, da se džapamo, ne bi bilo intresantno. Tačno sam osetio momente da kada bi još jednu reč rekao, haos bi nastao. Jednostavno, ne tražim prijatelje po svaku scenu, tako da posmatram to ili kao tv program, kao novinar - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko ološa nisam ni ja upoznala - rekla je gledateljka.
Hoću da te pitam još nešto. Ti si moj mezimac, pa mi reci zašto se ćuti i priča o tome da je ona Hilton, hoće da bude voditeljka, ne može Darko tebi ni cipele da obriše. Mislim imam prava na svoj stav! - rekla je gledateljka.
Je l' Vam ona liči na Paris Hilton - pitao je Darko.
Kako da ne, na šta će da liče tako operisane za 20 godina. Bolje da skoče u septičku jamu, nego da to rade - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ljudi nemaju prirodnu lepotu, posegnu za tim. Ne mislim na Dalilu, moram odmah da se ogradim...Ja kad sam bio mali, imao sam nerealne želje. Kada sam bio mali, želeo sam da budem đubretar, ali je bila nerealna želja, nisam za to - ubacio se Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga