AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emimisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Večerašnji gosti su Sanja Grujić i MC Aleks. Usledilo je naredno uključenje Vesne iz Vršca.

Ko je na vezi - upitala je Ivana.
Vesna iz Vršca kraj telefona. imam pitanje za Sanju. Kako si mogla da budeš sa Filipom - upitala je gledateljka.
Sve najlepše, lep, zgodan, prema meni je bio fin - rekla je Sanja.
Ne znam kako ti nije smetalo to što se vratio Dalili, pa opet tebi. Aleks, ti si jako lepa, samo se više smej. Moj favorit je bila Anđela, ona je pokazala kako devojka treba da se ponaša, pojedinci treba da se ugledaju na nju - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, ti si više puta rekla da je Anđela folirant - rekla je Ivana.
Nisam rekla da je folirant, nego da je lagala oko nekih stvari, za koje je govrila da su joj najbolnije. Ona je napala Dejana zbog datuma,a kasnije se ispostavilo da se ta situacija nije desila na taj dan, samo sam to rekla, da ne mogu da joj verujem više - kazala je Sanja.
Aleks, kako si se od svih ljudi sprijateljila sa Matorom - upitala je Ivana.
Znamo se nekoliko godina. U karantinu smo se još više zblizile, teško je nemati nekog u rijalitiju. Sa Jovanom sam se čula pre Zadruge, nisam ni znala da ću ući - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bila pre ulaska bila u kontaktu sa Sanjom i Matorom - rekla je Ivana.
Ja nisam imala kontakt sa Sanjom, moja jakna je ostala kod nje prilikom mog prvog poravka i rijalitiju. Tada smo se našle da mi je ona vrati, ništa više od toga. Nemam objašnjenje, neke stvari su se desile neplanirano, nisam imala neki cilj. Nisma znala da nema automobila kao nagade, pa sam rekla da ću osvojiti neku od tih nagrada - kazala je Aleks.
Sanja je sve oborila sa nogu, na kraju su nju oborili - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Niko mene nije oborio, sama sam radila šta sam htela - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je MC Aleks sramots jer je imala išta sa Matorom - glasi
Nije me sramota, ali mojih postupaka jeste. Sramota me je što nešto nisam uradila, a mogla sam. Moja podrška misli ono što i ja, ostali me blate. Ja se nisam sklonila jer je to vrlo teško u tom prostoru. Vrlo dobro znam kakva je Jovana, bilo mi je teže da odem od nje, nego da budem pored njega - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.