AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni verašnji gosti su Sanja Grujić i MC Aleks. Uključio se prvi gledalac za večeras.

Dobro veče, Milo iz Lajkovca kraj telefona. Dve godine pratim Zadrugu. Moram da razjasnim nešto u vezi Dejana i Dalile. Dejan nije iskren, kada su otišli u Veternik, on je rekao da plac koji su hteli, nije njegov nego od strica, onda je Dalila rekla da Biljana više neće sina videti. Ona je vukla konce, on je bio kao kučence. Ona je uzrok svega, svom čoporu je pričala da je Sandra zaljubljena u Dejana, to je došlo do Aleksandre, sve je ona zakuvala. Što se tiče Sanje, svaka čast. Potonula je kada je imala jedan komentar, Mića je skočio na tebe, a ti si se ugasila. Za sve nas si bila fenomenalna. Aleks, u rijalitiju je dozvoljeno sve. Matora je takva, ako joj daš prst, hoće celu šaku. Ona je Sanju namučila, prolila je mnogo suza zbog nje. Niko im se nije svideo od muškaraca, ne znam zaštzo - kazao je gledalac.
Niko mi se nije dopao, ni od muškaraca , ni žena, zaista - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogi su misluili da ti se sviđa Anđelo - rekla je Aleks.
Ne, on jeste privlačan muškarac, ali mi se nije svideo. Čula sam se sa Čorbom, ali samo prijateljski - rekla je Aleks.
Sanja, da li ti se svideo Dejan - upitao je gledalac.
On je jako simpatičan, lep, pametan. Volela bih da imam muškarca pored njega kao što je on, ali je zauzet. Mislim da su mnogi imali pik na njega, jer su ljubomorni. Ja sam se srodila sa njim, vezala sam se na njega, bila sam slaba na njega. To ne znači da mi se sviđa, već sam se vezala kao za čoveka. Bila sam uz njega sve vreme, nisam se sklonila kao neki kada je bilo teško - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je kontakrirala Matora nakon izlaska - upitala je Ivana.
Ne, nismo imale nikakav kontakt. Jako mi je sve bilo potresno tokom emisije sa njom, teško jako. Odvratan osećaj, nakon emisije sam se loše osećala. Trudila sam se za zaboravim sve, a emisija me je samo setila na sve što je bilo - kazala je Aleks.
Šta te je navelo da uđeš u odnos sa Matorom - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Saveti, od raznih zadrugara. Da me ostali zadrugari ne bi napadali, pa šta bude-biće. Nas dve smo jako slične. Imale smo iste fore, teme, kliknule smo, ali ne u ljubavnom smislu. Ona i ja smo znale šta mislimo, kada se pogledamo. Ona se jeste zaljubila u mene, trudila se da me osvoji na bilo koji način. Kajem se jer neke stvari nisam austavila na vreme. Ja zaista nikada nisam imala emociju prema njoj - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.