AKTUELNO

Turbulentno na samom početku!

Počinje emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Večerašnji gosti su Lepi Mića i Nenad Aleksić Ša. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče Ivana, Slavica kraj telefona, ja sam se i juče javila, večeras zovem zbog Lepog Miće. Mićo legendo, znam da si ti najiskrenije. Jednom prilikiom je Aleksandra pklakala u sobi, a ti si je ubeđivao da ono što zna Martko Đedović neće izbneti, šta je tzo u pitanju? Pročitala sam negde da su se Aleksandra i Dejan otišli u Beograd, a da su samo vikendom u Veterniku - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

I dan danas ne znam šta je u pitanju, Đedović samo znam, Marko mi je rekao da ni ne treba da se mešam u te stvari. Mogu da pretpostavim, ali ne znam o čemu se radi. Ako vas išta zanima, onda treba da pitate njega. Druga stvar. Dejan odlično zna ko je Aleksandra, kakva je ona. Ne treba da mu pričam ja, ne d ali je dobra ili loša, nego ako se već zabavljaju, treba da znaju međusobno. Sto puta sam joj rekao da je folirant, kazao sam joj to u lice, ali mi je draga. Gde će oni živeti u Beogradu ili Veterniku, njhova je stvar. Bavim se nekim svojim životom, a gde će da žive, to me se ne tiče. Neka oni žive, gde žele, ne treba da se obaziru na svoje roditelje, punim plućima, samo neka se vole. Ja sam se danas čuo s aženom koja je u teškom stanju, a zvala je sioć, ona želi da priča sa mnom i da joj dam neke savete. Samo želim d ajoj kažem da sam u obavavezana, ne mogu da pričam konstantno sa njom, ali sam tu za nju - rekao je Mića.
Ja poštujem Nenadov rad, smo mi nije jasno zašto stalno govori o sebi. Svađa sa Luksom je bila jeziva, on je meni skroz okej. Rekao si "Ti si niko, ja sam Ša" - rekla je gledqatreljka

Foto: TV Pink Printscreen

Kada dođe neko i busa se na kriminal, ja ga smao vratim na svohje mesto. Mora da se zna ko je ko. Samo sam uporedio šta je on radio u životu, a šta sam ja - kazao je Ša.
Mislim da je Ša malo nabeđen. Kako bi Mića trebao da se ponaša onda prema tebi - upitala je gledateljka.
Imam poštovanja prema Mići, to su druge stvari - rekao je Ša.
Moram da pročitam neke od tvitiva. Rambo tvog detinjsta i Rambo mog detinjstva, slika Miće i Ramba - rekla je Ivana.
Ako me upoređuju sa Rambom, onda je to za mene pohvala - kazao je Mića.
Da li je Lepi Mića čestitao Ani Korać trudnoću - upitao je neko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, ne verujem u to. Voleo bih da znam sa kim je trudna, moraću da je pozovem i da vidim. Ako je to istina, onda jako drago, razgovaraćemo, ljut sam na nju ali ćemo sve to nas dvoje rešiti - rekao je Mića.
Mićo, govoriš kako ne voliš Dejana, a pratiš njegov svaki korak - glasilo je pitanje.
Ja ne verujem u vezu Aleksandra i Dejana. Da roditelji govore ko sa kim treba da bude. Kada sam bio sa svojom Snežanom, nisam pitao svoje roditelje, gde treba da živimo i budemo. Ne treba niko umesto njih da određuje gde će oni kojim danima biti. To za mene nije veza koja može da opstane. Ja njega nikada nisam blatio - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara i ti ste bili zajedno na moru - upitala je Ivana.
Tara i on bi se pomirili, odmah nakon što bi ona ušla u u studio - rekao je Mića.
Da li je voliš još uvek - upitala je Ivana.
Ne volim je više - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.