AKTUELNO

O ovome se i dalje priča!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović.

Ovom prilikom, Ivana je uključila narednog gledaoca.

Tamislava iz Mitrovice. Ideš li nam u Karlovce brzo - rekla je gledateljka.
Dolazim, dolazim iduće sedmice - rekao je Mića.
Kada je bio rođendan je l' ćurka ili patka - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćurka - rekao je Mića.
Imala bih jedno pitanje za Milicu. Da li stojiš iza toga da si jednom vređala Stefana - pitala je gledateljka.
Jednom sam rekla Mensuru: "J te Stefan" i "Tatin sin" - rekla je Milica.
Kako si oslovila Mikija i Stefana kad su igrali karte? Rijaliti go**a - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije tražio da Stefan bilo šta opravda - počela je Milica.
Ona je pričala kako je Stefan loš prijatelj. Kako može neko da kaže za Stefana da je loš prijatelj? Kada mi gledamo, Stefan ima temperaturu, Mensur prođe pored njega. Mnoge stvari Milice, ne možeš da gledaš tako, moraš da budeš objektivnija. Da bi se neko prijateljstvo prekinulo, uvek su obe strane krive. Jako je ružno da ti večeras sediš kao potparol Mensura, a ružno je reći da Stefan nije prijatelj Mensura - rekla je gledateljka.
Stefan je njemu postavio pitanje: "Šta sam pogrešio prema tebi", a on je ušao u teorije zavere - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam donela poklon za Bajram za Mensura. Moja poruka je glasila da se sretan vrati majci. Ovih dana su iznete najgnusnije uvrede, da je to strašno. Ne možeš ti da kažeš da neko nekome nije prijatelj, jer je taj Osman dolazio i držao se dogovora da donese sve. Stefan se kao drug držao, držao informaciju o njegovom bratu, da Mensur ne bi bio poljuljan. Možete da kažete iz vašeg ugla, ali ne moežte da generalizujete - rekla je gledateljka.
To je moje mišljenje, kao što gospođa ima svoje, imam i ja. Ja sam slušala i bila tamo. To za karte ne znam šta je bilo, imala sam mišljenje o Stefanu, ali da sam gledala njegove postupke i ja bih mogla da komentarišem. Imam i ja mišljenje o njegovom učešću, koje nisam htela da iznosim. Ja sam videla kada Stefan nije poštovao njegov izbor - rekla je Milica.
U istoj toj četvorci kada je Stefan imao svađe sa Jovanom. Mensur je indirektno za slavu provukao Jovanu. Jovana je ispala, ne fer, nego 200 posto fer - rekla je gledateljka.
Ko Vas tačno kleveće - pitala je Ivana.

Foto: Pink.rs

Oni se predstavljaju kao Mensurova podrška. Jako je ružno da se ne oglašava neko da razjasni. Šta znači: "Bićeš ti dole"? Ne kapiram - rekla je gledateljka.
Čuo sam da su prozivali Osmana da je nešto sa parama. To je toliko bedno, jer je on deset meseci mislio o Mensuru kao o svom sinu. Mislim da je to prema Osmanu jako ružno - rekao je Mića.
Ja vam pričam sa ove strane...Gledajte, Stefan dobije neke bele patike sa belim đonom, Mensur ih podigne i kaže da hoće iste. Kristina stupi sa mnom u kontakt, ja obiđem da nađem patike. Do detalja je to bilo, skrinovi, da on i brat budu što lepši na fotogorafiji na torti. Zaista sam odradila sve maksimalno, moj suprug i ja smo bili u šoku, mi došli kao podrška Stefanova da ispoštujemo Mensura, ispadnemo najgori. Okej, zbog čega? Da Stefan bude "linčovan" ovako je sramno i ružno...Ako sam ja ovde neko ko je čovek i nema vređanja, zašto onda neko može? Nek je živ i zdrav! - bila je iskrena gledateljka.
Ko je bio inicijator da se Mensuru nabavlja sve - pitao je Mića.
E, pa to ne znam - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je posle pokrenuo tu sramnu hajku protiv Osmana - pitao je Mića.
Ne znam, nisam obraćala pažnju - rekla je gledateljka.
Po meni je Mensur trebao da ustane da kaže. Ustaneš i kažeš! - rekao je Mića.
Svi su pričali da sam ja najgora. Kako se njegova devojka osećala dok je on u rehabilitaciji igrao karte sa devojkom sa kojom je povezivan u "Zadruzi 3". Zna on kako se to tumači, a i trebao je da razmišlja kako se oseća Jovana...Stefan se sprdao sa meni bliskim ljudima koji nisu sa mnom. Ja sam tada rekla da o njegovim mrtvima, delima i nedelima neću da pričam - odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

"Šta hoćete od Mensura? Ako se Mensur nije zahvalio Karićima, niko nije" - pročitala je Ivana poruku Mensurove podrške.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.