AKTUELNO

Muk u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović. Pošto su gosti odgledali prilog svađe Veselinovićeve, Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića, voditeljka je dala reč Milici.

On je mene već ponizio jednom za to, na novinarima. Ja sam stala i ispoštovala, iako mi Mensur nije bio dečko, a njemu je Stefan bio prijatelj. Dođe do komentarisanja, ja uzvratim, a trudila sam se da spuštam loptu. Stefan je pričao da ja ne volim ni svoju majku, a kamoli Mensura - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš, da li bi ti Mensur sada rekao da si bila u pravu - pitala je Ivana.
Ne znam šta bi mi rekao, mislim da bi bio suzdržan. Znam da mi ne bi to rekao, ni da misli, u krajnjem slučaju. Krenemo u svađu, on odmah: "Eto, Stefan je bio u pravu". To mi je jedino bilo krivo kada je pričao: "Mi smo nivo, mi smo nivo". Doživljavala sam jedino Mensura. Nismo poštovali jedno drugo u svađama, ali ja bar njega jesam u drugim stvarima. Da ga nisam doživljavala, ne bih obraćala pažnju na njega, bolelo bi me uvo. Krivo mi je što je Stefan rekao da nisam pružila Mensuru ruku u finalu. Mogu slobodno da kažem da sam mu ja bila jedini prijatelj u rijalitiju - nastavila je ona.
Je l' ti nedostaje Mensur kada pričaš o njemu - pitala je Ivana Milicu, na šta je ona imala da kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Kada sam videla to njegovo ograđivanje, krivo mi je. To ponašanje sa jednom, drugom, trećom, desetom, udalji me. Postajem ravnodušna. Mi smo se poslednji put videli kod Dušice u emisiji. Zanimiljvo mi je i čudno da ga gledam van imanja, ali nismo se čuli i videli. Čula sam da je rekao da je Mina sve u pravu. To kada je rekao, ja sam presekla i rekla: "Kakva god da sam, jesam ga udarala, ružno je, ali nit sam mu bila neprijatelj, lojalna mu bila, branila ga, kad ima sa nekim sukob, imam ga i ja". Kada je to rekao, zaista sam ravnodušna - rekla je Milica.

Voditeljka je potom pročitala par komentara sa društvene mreže Tviter.

U koju je Mensur bio najzaljubljeniji: u tebe, u Anu ili u Anđelu - pročitala je Ivana tvit.
Ne znam, morate njega da pitate - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo koliko daješ vremena prijateljstvu Marijane i Dalila - pročitala je Ivana naredni tvit.
Do kraja sezone u Budvi (smeh). Ja Dalilu gotivim, to što je uradila, uradila je sebi. Marijana je isto hodala kao Stanija, ponavlja se! Ona tuguje kad ova tuguje, veseli se kad se ova veseli. Svi klipovi stižu: "Dalila bila sa ovim", a nigde Marijana. Daj malo: "Marijana oborila nekog Šeika" - govorio je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.