AKTUELNO

Ne štedi reči!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović. Nakon što su odgledali prilog žestoke svađe Miće i Mensura Ajdarpašića, voditeljka je dala reč Lepom Mići.

Ovo je upravo priča gde misli da sam mu ja nešto namestio. Ja sam stao u njegovu zaštitu kada mu je Tomović uradio to što je uradio, ja sam stao u njegovu zaštitu. Rekao sam mu da će ga koštati, koštalo ga je. Bitno je da je on zagrlio Cara, to je najbitnije. Ulazio je u svađe sa ljudima koji mu misle ne loše, nego najlošije. Prikažite svađu njega i Dejana Dragojevića, preko toga je prešao a bile su najstrašnije uvrede, sada su braća. On je neko ko ne može da oceni ko mu misli dobro. Kad sam mu rekao da se mane Milice, nije me poslušao, a kad su fanovi rekli, tada je poslušao - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekla da on bira - ubacila se Milica.
Nije me slušao, ali je na kraju rekao da mu je bitno to mama, brat...Neće ni da kaže da sam bio u pravu, ali kaže da sam mu smestio. On sve štiti da bi bio sa nama u problemu, da bi bio narodni heroj...Filip Car više voli mene nego Marka Đedovića. Isto tako, Dalila meni skoči na neke reči, dok kod Marka...Davali su pravo isto tako tom Marku Đedoviću da bude u pravu, pa onda ide istresanje na Gruji - dodao je Mića.
Na primer, ti si Dalili rekao: "I u vatru sa tobom ako uđeš sa Filipom u vezu" a ona je tada bila udata - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, ne. Rekao sam joj kada je potpisala papire da je gotova priča i da mora da bude iskrena prema meni - dodao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga