AKTUELNO

Iskreni do koske.

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović. Ivana je ovom prilikom pitala Milicu kako komentariše to što su se njen bivši momak Mensur Ajdarpašić, i njegova bivša devojka Mina Vrbaški, zapratili na društvenoj mreži Instagram.

Ne znam ja šta se dešava. Nisam na primorju. Šta da kažem, on se konsultuje sa podrškom, njegova podrška Minu voli, tako da može da im bude lakše da uđu u vezu - rekla je Milica.
Pazi ti koji je to poremećaj...Minu su osuđivali - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je on saznao da je podrška za Minu, kako to odjednom da se zaprate, pa su na istom mestu. Mi kao gledaoci možemo da zaključimo da se konsultuje i radi stvari koje odgovaraju podršci - dodala je Veselinovićeva.
Je l' ti misliš da je podrška posavetovala Mensura da izgladi odnose i da je zaprati - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ja šta su ga savetovali, ali je moguće da je video da koliko su oni dobri sa njom, pa da mu neće stvarati pritisak - rekla je Milica.

Ivana je pročitala komentare na društvenoj mreži Tviter.

Vidi Milice, male pametnice, ide stopama buduće starletice - pročitala je Ivana tvit.
Ja imam zanimanje svoje, imam završenu srednju školu. Ja ne razumem, jesam imala vezu, odnose sa svojim momkom, ali da se osuđuje na taj način...Itekako se borim da ne budem osoba koja će da zavisi od roditelja, prijatelja. Ne kao starleta, znate da one prave sve da budu u centru pažnje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u rijalitiju čovek na poslu. Ako živiš u Rušnju, a radiš na Karaburmi, treba ti tri sata da odeš i da se vratiš na posao, osam sati radiš, to je 11. Mene ovde žena vidi svaki dan ovako. Kada izađem, provodim vreme sa ženom i rešavamo naše probleme. Ne želim da u 75 godina moram da pitam komšiju za 20 evra, odvratnih zuba. Želim da budem uvek ovakav, skockan - rekao je Mića.
Koje je tvoje zanimanje - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja sam kozmetički tehničar...Ušla sam u rijaliti i moje zanimanje je rijaliti učesnik. Nastaviću svoju struku - rekla je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga