AKTUELNO

Hit!

U emisiji "Narod pita" pušten je prilog svađe Lazara Čolića Zole sa Nenadom Macanovićem Bebicom iz "Zadruge 5", kad je Bebica optuživao Čolića da je uzimao ogromne svote novca od Miljane Kulić. Usledila je i svađa Miljane i Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica kad je ušao, definitivno nam je popravio raspoloženje sa svima. Ti neki dani kad smo u izolaciji bili Car, Miljana, Bebica i ja, to mi je bio najinteresantnije od svih Zadruga. Čovek se pojavi u kolicima i kaže da sam joj ja dužan 160.000 evra - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se naredna gledateljka, Ljiljana iz Beograda.

Pozdrav za sve vas i Miljanu. Zola, beži u p.m. od Miljane, jer to nije nikakva ljubav. Možda ona voli, ali on se dečko ohladio i nema tu šta. Ja sam bila Dejanov favorit, glasala za njega, bolje da je ostao sa Dalilom. Ova je bezveze, dere sa na njega... Ja bih vas lepo pozdravila i da idemo na spavanje. Ja bih pre Zolu, nego ikog od ovih muškarac iz Zadruge, samo da je mršaviji - rekla je Ljiljana.
Ja mislim da je vama vreme za spavanje - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste. Ali u etno-selo ne idem. Ali što bih Takija volela da dohvatim, tog k*rvara, mamicu mu... Platio bi i za Maju i Majine grehove. Pozdraviću vas lepo i laku noć - dodala je Ljiljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.