AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ove večeri ugostio Nikolu Grujića Gruju i MC Aleks, pa je ovom prilikom uključio i narednog gledaoca.

Braca iz Prijepolja je. Hteo bih da postavim pitanje Gruji. Grujo, da li ti je neko pre meni rekao da si preharizmatičan - pitao je gledalac.
Jeste, ali mi je drago što to čujem - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks, to što vas kritikuju žene kojima otkucava biološki sat, nemojte to shvatati kao kritiku - rekao je gledalac.
Veliku pažnju je privukla fotografija MC Aleks sa saletom Luksom. Optuživao te da mu daješ neke signale, imali vatre gde i dima - pitao je Darko MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Većinu stvari sam uzela, da se izrazim: "U roku službe". Ne znam kakva su to druženja i okupljanja, ali je Ani Spasojević bio rođendan. Luks je u jednom momentu ušao u svom stilu, nije nas ni skontao dok mu se nismo javili. Došao je na rođendan kod devojke koja je bila sto iza nas. Na kraju krajeva i da smo se dogovorili, kakve to veze ima...On je u žaru svađe, znam kakvo je mišljenje imao o Jovani, hteo je na sve načine da je pecne i podbode. Videli smo kakve on devojke voli, Dia i ja nemamo nikakve sličnosti. Mada, izjavio je da kada bi uradila grudi, da bi mu se dopala (smeh). Volim način na koji se on šali. Za društvo je mnogo prihvatljiv - rekla je MC Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.